Samsung Galaxy Note 4 Case Gepersonaliseerd met uw foto


Pas uw Samsung Galaxy Note 4 met uw eigen foto's om een ​​unieke en originele romp te creëren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

Onlangs kocht een Galaxy Note 4? Bescherm uw gloednieuwe smartphone met een extra sterke plastic omhulsel voor u dat ook begeleidt lang mogelijk! Net als veel, kun je niet doen zonder uw mobiele telefoon. Om op internet te surfen, spelen tijdens de uren van de reis, lees de meest recente informatie, kijk op Facebook of gewoon bellen met je vrienden, je nooit laat uw smartphone!

Onder onze reeks van originele objecten, kiest u de aangepaste shell voor de Galaxy Note 4 voor u! Verkrijgbaar in diverse kleuren en in het bijzonder om met uw eigen bericht en ze zal verkleed je telefoon met elegantie en originaliteit. Met onze tovenaar, voeg uw foto's bijsnijden ze indien nodig, plaats een effect en plezier hebben het bedenken van een leuk cadeau voor uw imago! De enige grens aan je creatie zal uw verbeelding. Dus ga je gang en aan de slag ruimte wordt gelaten voor uw artistieke ziel!

Verkleed je Galaxy Note 4 met een aangepaste shell te geven een unieke stijl en trendy!

Hier is een persoonlijk geschenk idee dat uw geliefden zullen behagen. Voor de verjaardag van je zoon, bieden een zwart model met een foto van zijn beste vrienden of illustratie van zijn favoriete sport. Binnenkort Valentijnsdag? Je buddy zult betoverd worden door dit prachtige geschenk dat je een beetje Ik hou van je, dat het hart zal raken kunt slepen. Zoals voor je moeder, een mooie foto van haar kinderen gedrukt op een aangepaste shell geef hem een ​​glimlach de hele dag. Voor Moederdag of Kerstmis, zal het worden ingevuld door deze symbolische datum.

nu te maken, op maat maken van objecten is de kans groter dan ooit. Jij ook, bezwijken en een aangepaste cover voor Galaxy Note 4! Deze nieuwste mobiele telefoon is al in de handen van al je vrienden, man, vrouw, jongen of meisje, doe dan hun plezier door het aanbieden van dit artikel dat de praktische en esthetische combineert.

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Romp Samsung Galaxy Note 4 Aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.