De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Samsung Galaxy Note Case 5 Gepersonaliseerd met uw foto


Pas je shell note 5 naar uw telefoon uniek. Print uw foto's in HD. Extra solide romp.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Personaliseer je Samsung Galaxy Note 5, terwijl de bescherming en het behoud van de als nieuw meer, dankzij een mooie shell gemaakt met jouw foto. Verschillende modellen zijn beschikbaar voor u om de kleur te vinden en eindig je wilt. Trakteer uzelf snel een aangepaste tas voor Samsung Galaxy Note 5!

De gelukkige eigenaren van deze smartphone uit de Samsung merk zal de kwaliteit van deze schelpen foto's die gemakkelijk op de achterkant van de telefoon komt de bescherming van de hoeken van de telefoon, achter het scherm kan worden geknipt, maar ook bij een val te waarderen. Met hun precieze afwerking, kunt u nog steeds toegang tot worstelt smartphone en knoppen zonder het verwijderen van de beschermende schelp.

In extra sterke plastic of silicone, kan de verschillende voorgestelde modellen die allemaal worden aangepast met een foto van uw keuze die in hoge definitie wordt afgedrukt aan de achterzijde van de romp.

Bied een gepersonaliseerde kaft voor Samsung Galaxy Note 5!

Kies deze gepersonaliseerde gift aan je vriend of je broer te behagen! Of het nu voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, Valentijnsdag of Kerstmis, of gewoon om hem te verrassen, deze kleine gift zal altijd een prijs te vliegen! Handig en goedkoop, aangepaste shell is het idee cadeau trend van het moment.

Personalisatie is gratis en via onze online tool, kunt u een of meer foto's en een tekst of de datum toe te voegen. Uw op maat gemaakte case voor de Samsung Galaxy Note 5 kan worden aangepast aan uw wensen! Tekening van het kind, familie of briefkaart, alles is mogelijk met Gravissimo.

De weergegeven prijs komt overeen met het totaal dat u moet betalen. Voor laatkomers of als u uw bestelling sneller wilt ontvangen, bieden wij ook snellere bezorgmethoden (met extra kosten), binnen 3 dagen of 24 uur.

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Romp Samsung Galaxy Note 5 aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.