De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Samsung Galaxy Note 7 shell gemaakt met jouw foto


Personaliseer je Samsung Galaxy Note 7 romp met uw foto's en persoonlijke berichten. Aan te bieden of voor het plezier. Extra stevige romp, verschillende kleuren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

U vindt dat alle Galaxy Note 7 zijn gelijk, dus aarzel niet om een ​​foto te shell die u kunt aanpassen aan uw smaak en je humeur te krijgen. Je duidelijk uit te komen van de partij en zijn er trots op om eindelijk een telefoon die lijkt op jou, terwijl de bescherming en het vermijden van te snel bederft.

Een aangepaste shell om uw Galaxy Note te beschermen 7

Kies Foto Samsung romp model dat u verkiest en beginnen aan te passen in een handomdraai! Combineer nut en originaliteit met deze extra sterke plastic maat omhulsel dat beschermt uw Galaxy Note 7 kleine dagelijkse beslommeringen, zoals vallen, stoten of krassen. Praktisch en esthetisch, wordt deze gewoonte shell gesneden, zodat u gemakkelijk toegang mogelijk functies van de smartphone (USB, koptelefoon, ...).

Vergeet niet om deze gewoonte shell Note 7 pas met een van je beste foto's, een logo dat u een liefhebber bent of met een tekst of een naam. Onze online wizard helpt u bij het maken van je Samsung beschermende accessoire.

Bied een aangepaste shell en markeer een gebeurtenis.

Maak een plons door het aanbieden van een originele en unieke bescherming dekking voor de verjaardag van uw zoon! Hij is verslaafd aan voetbal, dan ga je gang en maak het een shell Note 7 gepersonaliseerd met het logo van zijn favoriete voetbalclub! Het uit van de menigte met een authentieke en trendy smartphone dat het lijkt.

Mother's Day nadert en je wilt een gift op die manier een beetje onconventioneel voor je moeder te geven! Overwegen om haar een mooie schelp beeld bestaat uit een familie foto met een boodschap! Ze zal blij zijn hem een ​​blik die haar smartphone lijkt te geven.

Maak een gepersonaliseerde gift bij lage prijzen en markeren een gelegenheid met een cadeautje die zeker van onschatbare waarde door maatwerk dat je het hebt gedaan zal zijn.

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Samsung Galaxy Note 7 aangepaste shell voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.