De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull en case Samsung Galaxy S3 gemaakt met jouw foto


Voeg wat originaliteit aan uw Samsung Galaxy S3 met een aanpasbare shell of een uniek en origineel geval goede herinneringen aan u te houden.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Haal uit de anonimiteit en geef uw Samsung Galaxy S3 een stijl die niemand anders wil door middel van het aanpassen van uw huid of uw beschermhoes! Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid!

Voor deze, niets meer eenvoudige, kies uw model tussen verschillende kleuren of materialen en upload uw beste foto herinneringen, een portret van een geliefde, uw favoriete afbeelding. Bewaar het in zijn natuurlijke kleuren of laat u leiden door onze online wizard om een ​​artistiek filter toe te voegen voor nog meer effect en als u liever een persoonlijk bericht op te stellen, moet u het lettertype dat je tekst te markeren kiezen .

Een idee voor ondernemers: doe je Galaxy S3 rompontwerp gepersonaliseerde reclame medium door het aanbrengen van uw logo en contactgegevens en laat je uit wanneer u uw smartphone dégainerez.

Een Samsung Galaxy S3 Extra robuuste romp gepersonaliseerd met uw favoriete foto

Onzerzijds zullen wij uw creatie trouw aan de originele kleuren te reproduceren door de sublimatie van het aluminium achterplaat bedekt met een witte lak bijvoorbeeld in de luxe uitvoering. Deze techniek giet kleur in de massa, intact houden van de helderheid en het contrast van uw foto's met een optimale duur en de onvergelijkbare tijd.

Maak uw Galaxy S3 met een enkele aangepaste shell

Deze Galaxy S3 romp maat extra sterke plastic is niet alleen een mode-accessoire, het beschermt uw telefoon terwijl ze perfect aangepast aan de Samsung Galaxy S3 functies die toegang geeft tot alle functies, en meegenomen connectoren zonder enig ongemak.

Een origineel idee om een ​​foto gift, zowel trends en nuttig tegen zeer aantrekkelijke prijzen voor een verjaardag, Vaderdag of alleen voor Kerstmis. Dit zal zeker voelen en kunt u uw dierbaren.

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Romp Samsung Galaxy S3 Maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.