De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull en Samsung Galaxy S6 gemaakt met jouw foto


Maak uw unieke Samsung Galaxy S6 met een aangepaste shell met uw foto of tekst.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Opvolger van de Samsung merk, bent u altijd als eerste het nieuwste model elke uitgang te krijgen! Of u kiest voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge met zijn gebogen afwerking, vindt u een ruime keuze aan covers en gevallen om met uw persoonlijke foto's voor deze serie van de telefoon te vinden. Trakteer uzelf op een aangepaste shell Galaxy S6 en uw smartphone doeltreffend te beschermen.

Kies een shell extra sterke plastic of zachte siliconen rand tegen krassen en stoten van het dagelijks leven die te snel uw mobiele telefoon zou bederven te voorkomen. Deze producten werden geproduceerd volgens de fijnheid van de Galaxy S6 voldoen, zonder toevoeging van gewicht terwijl behoren afgedekt.

Via een online authoring tool, stel een enkele aanpassing, leuke of ongewone! Logo, foto van een beroemdheid of je verloofde, vakantie souvenir of landschap dat maakt je droom, neem de tijd om het juiste idee te vinden en dan uw aangepaste shell Galaxy S6 gemakkelijk en snel.

Geef je vrienden een gepersonaliseerde omslag voor Samsung Galaxy S6!

De aanpassing is gratis en je kunt zoveel foto's toevoegen als je wilt, maar ook tekst, een bericht, een naam of een liefdesverklaring! Kies het lettertype uit verschillende stijlen en pas de kleur van uw keuze toe. Zodra dit alles is gebeurd, hoeft u alleen maar het resultaat te bewonderen en uw bestelling te valideren om snel uw nieuwe gepersonaliseerde beschermhoes te ontvangen!

Faux leer en textiel, wordt de zaak al uw telefoon te dekken en u zult ook het scherm van uw Galaxy S6 en S6 Edge beschermen. Binnen vindt uw smartphone worden afgekapt op een extra stevige plastic omhulsel, dat een goede weerstand en toegang tot alle functies bieden en uit uw smartphone.

Een zaak naar zijn mobiele telefoon te beschermen, ook hier is een geschenk idee dat iedereen zal bevallen! Iedereen (of bijna) heeft een telefoon tegenwoordig. Deze goedkope gepersonaliseerde gift zal een idee zijn om zowel de adolescent, en je man of je zus, die blij zijn om elke dag genieten van de foto van zijn kinderen zullen plezieren! Denk er eens over voor de volgende verjaardag of Mother's Day en maak blij met een klein budget

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Romp Samsung Galaxy S6 aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.