De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull en Samsung Galaxy S7 hoes met uw foto


Maak uw originele Samsung Galaxy S7 met een aangepaste shell met uw foto of afbeelding.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Galaxy Galaxy S7 of S7 Edge verdient de beste en optimale bescherming om het in perfecte staat zo lang mogelijk te houden. Ontdek ons ​​enorme aanbod van covers en gevallen voor Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Deze twee nieuwe merk smartphones Koreaanse verrassen met hun ontwerpen (gebogen rand voor Edge S7) en hun unieke eigenschappen. Als je de kans om een ​​van deze modellen in de Galaxy S range verwerven hadden, ontdek onze collectie van de zaken en Skins aan te passen.

Gepersonaliseerde Galaxy S7 shell komt in twee kleuren (zwart en wit), maar ook in verschillende uitvoeringen (plastic of siliconen). Op deze modellen kunt u een unieke en originele gemaakt met je eigen foto's, maar ook tekst of symbool te maken. Ontdek een zaak Galaxy S7 kunt u ook het scherm van uw Samsung smartphone te beschermen. Voorbeeld hier uitgevoerd op de voorkant van de behuizing. Openingen kunt u uw mobiele telefoon op te laden door het houden van de zaak gesloten.

Een aangepaste Galaxy S7 en S7 Edge shell voor optimale bescherming

Voor uw Galaxy S7 Edge, ontdek patronen van op maat gemaakte schelpen perfect geschikt voor de gebogen randen van deze smartphone laatste generatie. Maak de keuze van maatwerk voor uw nieuwe notebook shell! Je zult de enige met een dergelijke schaal te zijn. Een originele manier om het unieke mobiele telefoon te maken en gemakkelijk te herkennen, in een oogopslag.

De Samsung Galaxy shell om Edge S7 of S7 op maat is een geschenk idee dat zal u verleiden door zijn lage prijs en zeer praktisch. Nauwelijks uitgepakt, gepersonaliseerde gift dat op de Samsung Galaxy dicht bij u wordt weergegeven. Je moeder, je man of je beste vriend kan niet waarderen deze origineel cadeau dat je speciaal voor hen, het vinden van de foto die zal vliegen, en die zelfs een speciale emotie zal creëren.

U kiest de holster foto met beschermende flap op het scherm of aangepaste shell Samsung, het kiezen van een nuttig en persoonlijk cadeau voor mensen die je liefhebt.

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Samsung Galaxy S7 Geval voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.