De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull en Samsung Galaxy Case S8 gepersonaliseerd met uw foto


Maak uw Samsung Galaxy S8 enkele schelp met een klantgericht met uw foto of tekst.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Wacht niet langer wachten om uw Galaxy S8 uit te rusten met een aangepaste shell Samsung uitermate geschikt, u eigenaar was van de S8 of S8 model Plus. Wij bieden een brede selectie van hard plastic schelpen, siliconen of op maat gemaakte koffer met volledige bescherming van de smartphone.

Gepersonaliseerde S8 shell kunt u de Infinity scherm van je Samsung smartphone te genieten. Het is gemakkelijk geknipt aan de achterkant van de telefoon te beschermen als je het of in het geval van vallen. De verschillende openingen zal u volledige toegang tot alle knoppen en tik aansluitingen van de telefoon. U kunt ook genieten van de 12 MP camera Dual Pixel om mooie foto's te maken zonder dat het beschermende omhulsel te verwijderen.

Of u nu de Meer S8 of S8 heeft gekozen, zult u dezelfde keuze op het gebied van aangepaste accessoires voor uw Samsung smartphone hebben. Gravissimo is de leider in gepersonaliseerde gift en staat garant voor kwaliteit producten met uw foto's af te drukken in high definition.

Maak een aangepaste shell Samsung Galaxy S8

Kies een foto romp Galaxy S8 te bieden aan een vriend, meisje of een jongen of een lid van uw familie, zoals je vader of je grote broer. Selecteer de foto die een voorkeur hebben, zijn laatste publicatie Facebook of een familie foto heeft, een titel, een tekst of een persoonlijk bericht in te voegen, en binnen enkele ogenblikken, creëer je een gepersonaliseerde aangepaste shell voor hem.

Voor die tijd, zorg ervoor dat u kiest voor de foto shell model of aangepaste zaak die u wilt. Een zachte of harde rand naar schelpen, verkrijgbaar in zwart of wit, en textiel en synthetisch leer gevallen voor Samsung foto's die komen aan zowel de voorkant dan de achterkant van uw mobiele telefoon te dekken.

Zodra uw bestelling klaar is met uw aanpassing, zal het alleen maar bevestigen en wacht een paar dagen om uw gepersonaliseerde Galaxy S8 shell met foto en tekst te ontvangen. Of het nu voor jezelf, te beschermen originele manier uw nieuwe smartphone, of aan te bieden aan de geliefde of een nauwe dit idee gepersonaliseerde gift is een must voor (zelf) een redelijk budget te behagen! Denk er eens over voor de volgende kerst, een verjaardag of voor Vaderdag. En wees voorzichtig alvorens definitief te bestellen, zorg ervoor dat je een shell-model dat overeenkomt met uw telefoon (S8 of S8 Meer) hebben gekozen

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Samsung Galaxy S8 Geval voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.