De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull Galaxy Tab Custom bedrukt met uw foto + tekst


Geniet van uw tabblad samsung galaxy met onze op maat schelpen met een foto en een bericht. Een aanpasbare shell is een uniek geschenk.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Pas uw tablet Galaxy Tab romp met een eigen design en het geven van een bijzondere uitstraling en beschermen het op hetzelfde moment van de dagelijkse schade.

Een leuke en originele romp voor verslaafden Samsung Tab tablets

Selecteer een die overeenkomt met het model van uw Samsung Galaxy Tab (P5100 - P3100 - P6800) of de beroemde 10.1 of 7.0 en stel je voor maatwerk dat een accessoire of een unieke foto gift zal maken. Voeg het je beste foto herinnering, reis, familie, uw kinderen of zelfs uw huisdieren. Dial en persoonlijke bezittingen en kies het lettertype dat u onze aanbiedingen tovenaar boodschap. Vind uw instant compositie. Als u een eigen bedrijf, kunt u overwegen uw shell of aangepaste geval als een reclame-medium door het aanbrengen van het logo en de contactgegevens van uw bedrijf.

Een Samsung Galaxy Tab romp aangepast met een persoonlijke foto en een mooie boodschap

Onze producten zijn geselecteerd om hun hoge kwaliteit vakmanschap. De precieze contouren perfect aan de configuratie van het apparaat waardoor de toegang tot alle functies en de hoofdtelefoonaansluiting ongehinderd. Plastic solide extra, ze zijn verkrijgbaar in wit en zwart en worden geknipt in een mum van tijd om uw optimale apparaat te beschermen tegen stoten en krassen.

Dit is een persoonlijke accessoire dat een gift voor een tiener trendy en nuttig zal maken. Een manier om de bescherming van uw Samsung-tablet speels en betaalbaar met een aangepaste Galaxy Tab romp.

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Romp Samsung Galaxy Tab Aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.