Op maat gemaakte badhanddoek geborduurd met foto of naam


Voor een bruiloft, een evenement of gewoon voor je baby, ontdek onze gepersonaliseerde handdoek met een foto van uw dierbaren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten
22,90 €
- 9 stemmen
3 opmerkingen
22,90 €
- 1 stemmen
1 reactie
22,90 €
- 12 stemmen
3 opmerkingen
43,90 €
- 33 stemmen
4 opmerkingen
23,90 €
- 70 stemmen
8 opmerkingen
22,90 €
- 40 stemmen
5 opmerkingen
22,90 €
- 43 stemmen
3 opmerkingen
22,90 €
- 55 stemmen
3 opmerkingen
22,90 €
- 34 stemmen
5 opmerkingen
34,90 €
- 24 stemmen
2 opmerkingen
34,90 €
33,16 €
7 stemmen
48,90 €
- 21 stemmen
2 opmerkingen
34,90 €
- 11 stemmen
1 reactie
34,90 €
- 23 stemmen
3 opmerkingen
48,90 €
- 21 stemmen
1 reactie
34,90 €
- 21 stemmen
1 reactie
34,90 €
1 stemmen

Wat een origineel cadeau: een persoonlijke kleur en een handdoek voor het hele gezin: man, vrouw, kind en zelfs baby!

Voor een pasgeboren, kwam in de wereld in de laatste paar dagen en die binnenkort zal ontdekken zijn huis, zal een handdoek met zijn foto en bijvoorbeeld geboortedatum een ​​gepersonaliseerde gift voor een geboorte, ideaal voor nieuwe ouders. Dit zal een nuttig doel in het heden en een blijvende herinnering voor de toekomst.

Opgroeien, zullen uw kinderen blij zijn om hun eigen gepersonaliseerde handdoek hebben met een foto van hun favoriete ster. Voor het bad wordt een echt plezier, kies dan de origineel cadeau ter gelegenheid van de terugkeer naar school of voor hun verjaardag!

En voor de meer energieke van hen, ze kunnen ook worden uitgerust met een microfiber handdoek, zeer compact te glijden in hun rugzakken voor hun sessie van het zwemmen of voetbal. Met hun vrienden, zullen ze blij zijn om een ​​sport handdoek met daarop de afbeelding van hun favoriete sporter te zien.

Laat de originele manier badkamer met een gepersonaliseerde handdoek

Tot slot voor de liefhebbers, zal een set van 2 handdoeken gepersonaliseerd met hun naam een ​​perfecte gepersonaliseerde gift voor Valentijnsdag, voor een bruiloft of een rek te zijn!

Vergeet niet om de zomer aan uw gepersonaliseerde strandlaken te brengen voor u épatiez vakantiegangers u nadert. Zeer dik en comfortabel, onze geborduurde handdoeken kunt u genieten van de zon terwijl u ontspant aan de rand van het water. Om een ​​vrouw te behagen, kies een van onze modellen sarong textiel spons, ideaal voor na het baden of naar het strand met vrienden.

Je begreep, een gepersonaliseerde handdoek om jezelf is een geschenk dat zowel mannen als vrouwen en alle leeftijden kunnen passen, zowel voor de kerst, een verjaardag of Vaderdag! Met onze intuïtieve en leuke Wizard Customization, is het zeer eenvoudig om uw creatie te maken. Dan zijn onze medewerkers zorgen voor alles om uw perfecte cadeau te maken!

U kunt kiezen tussen een geborduurde handdoek met een tekst, een grappig bericht of een naam en een persoonlijke handdoek met een foto van uw laatste vakantie. Je zult onder onze kleur handdoek gewenste schaal variërend van zwart tot groen, geel naar wit te vinden, zult u begrijpen dat u keuze te over bent!

Andere gaven van de categorie "Handdoeken Aangepast" u kunnen interesseren:

Handdoek aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.