De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde baby handdoek en badcape met foto of naam


Voor de geboorte van een baby of een doop, ontdek onze baby handdoeken gepersonaliseerd met uw foto en bericht.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De baby bad is een belangrijk moment in haar dag. Het is warm, ontdekte zijn lichaam en het gevoel van het water op haar huid terwijl het hebben van plezier met zijn speelgoed. Niet om dit moment van ontspanning te doorbreken, is het belangrijk om het uit het bad te krijgen in de milde en goed afgedekt zodat het niet koud of rillen te vangen. Een ritueel dat een zachte doek vereist en goed wikkel en als het origineel, zal het dit uniek moment maken.

Wij bieden producten gemaakt van absorberend materiaal, 100% katoen spons, zeer zacht voor de tere huid van de pasgeborene niet irriteren. Een baby gepersonaliseerde handdoek absorbeert vocht waardoor de huid zeer zacht en droog. Het is voorzien van een kap die ook droogt het haar uitstekend voor een volledige en het welzijn van het kind.

Geef een unieke baby cadeau met een gepersonaliseerde baby handdoek

Kies eerst de kleur van de rand rond het product en het downloaden van de beste foto van de pasgeborene, of een kinderlijke illustratie. Voeg een paar woorden, voornaam, geboortedatum, herinneren aan de typografie met behulp van de lettertypen die door onze online assistant veranderen. Het zal dus een mooie handdoek met een kap op maat, de geboorte van een populair cadeau voor jonge moeders.

We omgaan met de identieke reproductie van je compositie. De kleuren en contrasten wordt opgefleurd door onze kleur sublimatie techniek die de pigmenten direct in het materiaal doordringt. Het houden in de tijd gegarandeerd ondanks de machine wast.

Gepersonaliseerde baby handdoek is een ideaal geboorte cadeau voor een baby, in aanvulling op het moederschap outfit, of gewoon om ter gelegenheid van een verjaardag of Kerstmis te behagen. De nieuwe moeder zal deze delicate aandacht te waarderen en houden het persoonlijk cadeau lang herinneren.

Andere gaven "Kleding Gepersonaliseerde Baby" categorie voor u van belang:

Handdoek baby maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.