De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Op maat gemaakte tafel set met een goedkope foto


Pas uw placemats met een souvenir foto of afbeelding van je vrienden of je familie.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Net als de prachtig versierde tafels en plezier hebben om stijl te veranderen regelmatig, afhankelijk van de dag, gasten of maaltijden? Je hebt moeite met het vinden placemats die harmoniseren met uw decor of die overeenkomen met uw smaak? We hebben de oplossing met onze gepersonaliseerde geschenken die een unieke aanraking van whimsy aan de maaltijd zal brengen. Vervang uw oud papier placemat met een foto placemat gepersonaliseerd met de creatie van uw keuze.

Laat je fantasie en componeren originele voorwerpen op basis van uw wensen en uw stijl. Upload je foto's vakantie souvenir met prachtige landschappen voor een verandering van omgeving tijdens het diner tijd, tekening van uw kinderen voor maaltijden woensdag, of een foto van uw favoriete voedsel of uw mooiste taart voor een voorgerecht uw gasten. Kun je niet kiezen? Maak een fotomontage met een mix van al uw meest succesvolle recepten. Je hebt geen limiet, bieden wij de personalisatie kosten.

Voor Kerstmis of een verjaardag, geef een placemat gepersonaliseerd met uw dierbaren

Kijk ook eens naar de feesten die het jaartal om een ​​persoonlijke placemat te bieden aan uw huis te versieren op een originele en feestelijke manier en maak een enkele loper. Dus voor Valentijnsdag, verras uw lieveling (e) met een diner in een romantische liefde verbeelden placemats waarom niet met uw verklaring van liefde of huwelijk. Kerstmis of New Year's Eve, onder elke plaat geplaatst, zullen ze de tijd voor de familie vrolijk met andere inspiraties dan conventionele ballen en slingers geven. Voor een bruiloft, versier je huis met aangepaste placemats met een foto van getrouwd en verras uw gasten blij om hen te nemen als souvenir zal zijn. Een ander idee, als je de geboortedag van uw kind, een kopie van leuke spelletjes, raadsels, quizzen organiseren voor de lol op teatime. En dus is de hele familie kan genieten, dan kunt u kiezen voor de set van 6 placemats die u kunt aanpassen! Elk gezinslid zal zijn persoonlijke vloeipapier te hebben, omdat het niet jaloers! Het is een decoratieve accessoire dat snel een leuke rond de tafel zal worden en zal uw gasten verrassen.

De reproductie techniek van je creatie wordt gedaan door de kleur sublimatie. De pigmenten worden geïmpregneerd in het materiaal van het product garandeert langdurige tijd. Dus je kunt wassen en rewash uw machine tafel zonder risico van uitwassen kleuren. Kunt u een gepersonaliseerde huislinnen range met onze tafelkleden en servetten foto's die u uw persoonlijke vloeipapier kan evenaren creëren.

Hier is een handige keuken accessoire om uw tafel te beschermen tegen vlekken en krassen. Het fleuren ook de uren van de lunch of diner. Met maatwerk, zult u in staat om trendy items, om uw afbeelding of de kleuren van uw interieur aan te bieden. Dit is een persoonlijk geschenk idee te bieden heeft voor een housewarming, voor de kerst, een verjaardag. Maak gebruik van onze gratis verzending naar meerdere kopieën in verschillende stijlen en voor alle gelegenheden samen te stellen.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Het Instellen Van Een Aangepaste Tabel voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.