Case Sony Xperia Z1, Z2 of Z3 Custom bedrukt met foto
Vind onze schelpen sony gepersonaliseerd met een afbeelding en een boodschap. Pas uw telefoon op basis van uw wensen en verlangens.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Wilt u een unieke uitstraling aan uw notebook Sony geven? Met Gravissimo, hier is een origineel cadeau idee voor uw beste vriend of je neef. Voor Sony telefoon houders, bieden wij covers te personaliseren met een foto of kleur bericht.

Een unieke en originele manier met uw gepersonaliseerde Sony smartphone

Of het nu voor een verjaardag, voor Kerstmis of Vaderdag, uw dierbaren zullen blij zijn om een ​​gepersonaliseerde gift te ontvangen om hun imago en hun smaak zijn!

vakantieherinneringen, foto van zijn favoriete zanger, het logo van zijn favoriete voetbalteam, ... de mogelijkheden zijn eindeloos en het is aan jou om plezier te maken! Het resultaat zal de ontvanger van het geschenk verrassen. Hij zal er trots op om elke dag te dragen op de rug van zijn laptop dat Sony deze unieke en originele romp.

Gepersonaliseerde Sony shell met uw foto's

Ook goed voor een mens dan voor een vrouw of een tiener, een aangepaste laptop shell is zeker te behagen! Een kleine prijs, kunnen ze worden besteld in meerdere exemplaren met verschillende aanpassingen in staat zijn om de stemming van de dag of de trend van het moment te wijzigen.

Met onze gemakkelijke toegang Customization Wizard, is het zeer eenvoudig te maken en stel je een unieke gepersonaliseerde Sony romp. Voeg een foto, een symbool bij onze selectie en een kort bericht en voila! Ons team zal de rest doen en uw huidige zal in een paar dagen met een productie "Made in France", gevestigd in Marseille worden geleverd.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Romp sony aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.