De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Case Sony Xperia Z1, Z2 of Z3 Custom bedrukt met foto


Vind onze schelpen sony gepersonaliseerd met een afbeelding en een boodschap. Pas uw telefoon op basis van uw wensen en verlangens.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Wilt u een unieke uitstraling aan uw notebook Sony geven? Met Gravissimo, hier is een origineel cadeau idee voor uw beste vriend of je neef. Voor Sony telefoon houders, bieden wij covers te personaliseren met een foto of kleur bericht.

Een unieke en originele manier met uw gepersonaliseerde Sony smartphone

Of het nu voor een verjaardag, voor Kerstmis of Vaderdag, uw dierbaren zullen blij zijn om een ​​gepersonaliseerde gift te ontvangen om hun imago en hun smaak zijn!

vakantieherinneringen, foto van zijn favoriete zanger, het logo van zijn favoriete voetbalteam, ... de mogelijkheden zijn eindeloos en het is aan jou om plezier te maken! Het resultaat zal de ontvanger van het geschenk verrassen. Hij zal er trots op om elke dag te dragen op de rug van zijn laptop dat Sony deze unieke en originele romp.

Gepersonaliseerde Sony shell met uw foto's

Ook goed voor een mens dan voor een vrouw of een tiener, een aangepaste laptop shell is zeker te behagen! Een kleine prijs, kunnen ze worden besteld in meerdere exemplaren met verschillende aanpassingen in staat zijn om de stemming van de dag of de trend van het moment te wijzigen.

Met onze eenvoudig te openen aanpassingswizard is het eenvoudig om een unieke op maat gemaakte sony-schaal te maken en voor te stellen. Voeg een foto toe, een symbool uit onze selectie en een kort bericht en klaar! Ons team zorgt voor de rest en uw geschenk wordt binnen een paar dagen geleverd dankzij een productie "Made in France" gevestigd in RUMILLY.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Romp sony aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.