De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Op maat gemaakte Ondergoed of geborduurd met goedkope Photo


Boxer, string, ondergoed, panty, pas enkel je ondergoed met een foto, een afbeelding en een boodschap. Te bieden heeft zonder matiging.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Er zijn veel kleine mogelijkheden om funs giften te maken, onder hen de gewoonte ondergoed is altijd heel veel succes! Ondergoed maken plezier geschenken en goedkoop dat zal worden gewaardeerd voor al het goede leven.

Aanbieding hieronder is een klassieker voor een vrijgezellenfeest te worden. Gebruik je fantasie en stel een bericht dat hen herinnert aan hun jeugd, hun adolescent dwaasheden of hen eraan herinneren dat nu hij of zij niet meer 'beschikbaar'. Denk trekken onder de aangeboden door onze online configurator symbolen of download een souvenir foto en een leuke illustratie om uw onderbroek man of vrouw shorty aan te passen. Uw persoonlijke merk dit als de voorlopige bruiloft met een witte steen en humoristische die doen denken getrouwd gek ogenblik dat hun single vrijgezel was.

Polyester maat ondergoed ook instaan ​​voor de feestelijke momenten in de stemming voor een verjaardag (op) een vriend (e) of voor Kerstmis. Voorzichtig bespotten de leeftijd van een familielid of anderszins feliciteren met deze mooie jaren, een jubileum is vaak een kans om een ​​boodschap of humoristische aanbesteding over te brengen. Draag een man of een kleine gepersonaliseerde kousen met een foto en een bericht is altijd leuk voor degenen die ze ontvangen. Met Kerstmis sokken bieden ook seizoen!

Bieden gepersonaliseerde ondergoed voor een speciale gelegenheid

Een mooie boodschap van liefde op de mannelijke of vrouwelijke lingerie kan een dag heel ondeugend Valentijnsdag ook. Een aanvulling op een bokser man voor hem of een meisje onder de kleding voor haar met suggestieve foto of illustratie, voeg een ondeugende bericht, een uitnodiging om te knuffelen, een verklaring van de liefde of waarom niet een serieuze huwelijksaanzoek en je bent gespeeld! Origineler dan de rode en zwarte nachtjapon, het hartvormige chocolaatjes of sieraden, het is de perfecte gepersonaliseerde gift voor ongeremd paren en liefhebbers, met een vleugje humor.

Meer down to earth, componeren een kledingkast in de naam van elk van uw kinderen is een goed idee om de vrede in het huis te brengen. Argumenten tussen broers en zussen en zakelijke geleend "illegaal" ze kibbelen elke dag te vermijden, maakt u een keychain voor elk op hun naam of het imago van hun favoriete held. Het is gemakkelijk om de kredietnemer te nemen in de wet zijn!

Om je ondergoed man of vrouw aan te passen, is eenvoudig met onze online wizard. Met betrekking tot je compositie, u direct visualiseren van de resultaten op het scherm. Upload uw foto, of meer, omdat maatwerk is onbeperkt en voeg uw tekst. We getrouwe afspiegeling van de kleur, helderheid en het contrast van je schot door middel van onze kleur sublimatie techniek. De pigmenten worden geïmpregneerd in het materiaal en de stabiliteit te garanderen in de tijd, was na was.

Maak een aangepaste ondergoed voor mannen of vrouwen

Mannelijk of vrouwelijk ondergoed kunt u uw dierbaren verrassen met een cadeau idee zo leuk en origineel. Koord van vrouwen, door de manier waarop shorty thong, boxer man of sokken, kleding unieke en originele manier met deze gepersonaliseerde kleding.

Maak zelf uw volgende verjaardag of Valentijnsdag met Gravissimo! Ontdek al onze aanpasbare objecten te behagen om je heen. Tee shirt Personalized Lijst Photo via aangepaste shell of foto mok, zult u vinden wat voor de hele familie te vullen met een cadeau idee of de praktijk ongebruikelijk!

Andere gaven van de categorie "Kleding maat" kunnen u interesseren:

Custom Ondergoed voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.