De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sticker, sticker, gepersonaliseerde sticker met foto en tekst

  • Papier Sticker hoge afwerking.
  • 20 maten beschikbaar.
  • Stickers om te herpositioneren
  • Aan u geleverd in 48 uur.
  • Eenvoudig te installeren
  • gemakkelijke home decoration
  • Hoge kwaliteit
  • Respect van de kleuren en details in uw foto ' s

Muur Sticker van Foto


13,90 €
Plezier hebben om te versier uw huis met deze sticker op je afbeelding.
Selecteer uw foto en ontvang uw sticker op maat voor de decoratie van uw interieur.

- Stickers PVC-Polymeer met hoge dichtheid
- Eenvoudig aan te brengen
- Kan geplaatst worden op een gebogen oppervlak
- Liggend Formaat van 20x20 op 120x80cm
Muur Sticker van Foto - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Tekst Muurtattoo's


13,90 €
Maak een aangepaste tekst sticker: bodemloze of witte randen, alleen letters zal worden geplakt op uw muur. U kunt de kleur en de plaatsing van de tekst en de politie uit een brede selectie te kiezen. Plaats uw tekst of citaat stickers op een deur, ondertekenen in de keuken, een kamer, toiletten en natuurlijk op uw muren en gipsplaten in beton. Alles is mogelijk: - Teksten Accurate - Naam - Citation - Locatie - Locatie - Uitdrukking - Het citaat sticker tekst is ook geschikt voor professionals op zoek naar communicatie element. Express levering mogelijk binnen 24 uur. De prijs is afhankelijk van de grootte van de sticker en niet het aantal tekens. U kunt zo veel teksten te schrijven als je wilt / kunt de aanpasbare ruimte. Een perfect cadeau voor de verjaardag van een kind, voor uw bedrijf of voor de kerstversiering. - PVC Stickers herplaatsbaar - Eenvoudig te installeren - geen achtergrond, zal geen witte randschrift worden gesneden. - Verkrijgbaar in de maten van 20x20 tot 120x80cm
Tekst Muurtattooet#39;s - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

De stickers zijn de grote trend van het moment in het interieur. Ze geven karakter aan een witte ruimte en kunt u omgevingen die er uitzien als u maakt. Het is een eenvoudige en goedkope manier om een ​​kamer, woonkamer, keuken of kantoor te versieren zonder deksel al de wanden van behang. Om zich te onderscheiden en hebben een inrichting die je nergens anders zult zien, stellen wij voor om uw eigen gepersonaliseerde sticker.

Daarvoor is het heel simpel, upload uw beste foto. Een vakantie landschap dat maakt je droom, een foto van uw gezin raakte u, het portret van iemand die je dierbaar of uw viervoeter u een liefhebber bent bijzonder ... maar het kan ook een tekening worden gemaakt door u of uw kinderen, een illustratie op het thema van een serie, een film, een superheld. Laat je fantasie en het plannen van uw wensen op uw muren of bieden een origineel cadeau!

Een aangepaste sticker met een persoonlijke foto voor een nieuwe goedkope en eenvoudige decoratie!

Wij zullen uw weergave in hoge kwaliteit met grote zorg te realiseren in het respecteren van de kleuren, verlichting, contrast en detail van uw foto. Onze stickers zijn volledig gemaakt in Frankrijk in hoge sterkte PVC vinyl en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. We kunnen ook op maat gemaakte kleefstoffen op basis van uw behoeften en beperkingen. Om dit te doen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ze zijn verplaatsbaar naar believen en zijn gemakkelijk op uw muren te zetten door het volgen van ons advies. Wij bieden ook een model speciaal ontworpen voor de deuren.

Een gepersonaliseerde sticker zal uw eigen foto relook in één oogopslag uw huis uniek. Dit is een originele manier om de kosten van uw appartement, uw huis of uw kantoor of gewoon een verandering van sfeer makeover bij uw stemming past. U zult de voldoening van het hebben zelf uw decoratie gemaakt hebben.

Verras je geliefden met dit persoonlijke geschenk dat je gaat aanbieden voor een housewarming, voor Kerstmis, voor een verjaardag of gewoon om je gelukkig te maken en het tafereel te veranderen.

Andere gaven van de categorie "afdrukken Aangepaste Foto's" kunt u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.