De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sticker Macbook Pro / Air Gepersonaliseerd met uw foto of logo


Personaliseer je Apple MacBook met een sticker met uw foto of logo. Pas uw MacBook Pro netvlies of door het uniek en origineel.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Je houdt van je MacBook en je dagelijks gebruiken? behandel hem een ​​MacBook gepersonaliseerde sticker dan! Eenvoudig en snel op te zetten deze sticker geheel gemaakt in Frankrijk zal perfect passen aan uw model van een keuze uit meer dan 5 verschillende modellen.

Het snijden van de sticker zal idealiter passen bij uw specifieke computer naar de mooie appel Apple maakt het verschil en toont uw smaak voor het Amerikaanse merk te openbaren.

Kies een foto of afbeelding die u wilt gebruiken om uw mobiele te versieren, of het nu een MacBook Air of Pro. Verkrijgbaar in verschillende maten (11, 13, 15 en 17 inch), bent u zeker om de sticker voor u te vinden! Via een online authoring tool, voeg één of meer rechtstreeks persoonlijke foto's op de sticker en zie leve de uiteindelijke rendering. U kunt ook tekst, een naam, een grappig bericht of zelfs een datum in te voegen op een belangrijk moment herinneren. De politie karakter door het plaatsen van foto's en achtergrondkleur, alles is klantgericht en geeft u flexibiliteit in uw persoonlijke creatie

Cadeau aan gepersonaliseerde gift voor een geek in uw leven die zijn computer houdt! Je vader of je man kan alleen maar hou het nog meer wanneer het wordt aangepast aan hun eigen smaak met behulp van een MacBook gepersonaliseerde sticker. Een tiener zal ook blij zijn met dit originele idee om zijn 18e verjaardag of voor Kerstmis te vieren. U kunt ook bieden aan het succes van een school te feliciteren of om hem te bedanken voor zijn vriendelijkheid, heeft hij je maakte een dergelijke dienst. Deze goedkope gift zal het effect ervan te maken en hij zal haasten om te installeren

Bied een gepersonaliseerde sticker MacBook naar een geek om hem of haar te bedanken!

De familie computer kan worden versierd met een familieportret, een herinnering aan het verleden vakantie samen doorgebracht en de beste foto van uw huisdier, of het nu een hond, een kat of een schildpad! Kind als ouder zal zijn blij met deze kwaliteit bumpersticker dat hun grijze en saaie MacBook zal veranderen in een object van unieke en originele decoratie bewonderen!

Als je je geluk in ons assortiment van originele stickers PC niet kunt vinden, hier is de oplossing! Verwen uzelf door het bedenken van een ontwerp dat bij je past en die je leuk vindt. Veel plezier te bedenken, creëren en regelen uw afbeeldingen en tekst op basis van uw inspiratie en uw wensen en geniet van de resultaten!

Vallen voor deze gepersonaliseerde geschenk dat plezier voor alle bezitters van een laptop zal geven, ongeacht of geek eenvoudige gebruikersinterface basisfunctionaliteit. Met een zeer dun vinyl en herplaatsbaar, kunt u gemakkelijk een perfect resultaat zonder zeepbel. En als je wilt de sticker (of computer!) Te veranderen, zal het zijn om veilig te verwijderen uit eventuele resten of vlekken op het object. Uw laptop zal de sport een nieuwe look dankzij een custom skin, dus niet verwachten dat je je eigen te maken!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde Kado High-Tech" kunnen u interesseren:

Sticker MacBook Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.