De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sticker, sticker, Custom PC lijm foto of logo


Personaliseer je laptop met een sticker met uw foto of logo. Pas uw pc 13, 15 of 17 inch, waardoor het uniek en origineel.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Creëer een unieke uitstraling aan uw notebook pc met deze verzameling van laptop stickers aan te passen! Foto, logo, symbool, ontwerp, tekst of gedicht, ontketenen uw verbeelding en een aangepaste PC sticker die lijkt op jou. Voeg een manga motief, een humoristische zin of verklaar uw liefde LIEFDE met hoofdletters en geniet van de resultaten van uw huid aanpasbare computer.

Via de online tool voor het maken, het bekijken van direct renderen uw aanpassing en hebben de items als u wilt. Voeg zoveel afbeeldingen als u wilt, vrije aanpassing is dat je een enkele foto of meerdere toe te voegen Om gemakkelijk stok uw sticker sticker raden wij u aan een rakel installatie.

Cadeau aan gepersonaliseerde gift aan een vriend die net bieden een nieuwe laptop. Hij zal waarderen om te kunnen om het te versieren op een unieke manier en beschermt tegen krassen. PC gepersonaliseerde sticker zorgt voor een gemakkelijke en ook snel te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Dus je kunt zo vaak als je wilt veranderen!

Geniet van een gepersonaliseerde sticker op uw pc laptop versieren

Deze aangepaste lijm is verkrijgbaar in verschillende maten te passen de meeste laptop modellen die momenteel beschikbaar zijn op de markt. De sticker is nu zeer trendy nodigt ook in uw dagelijkse items in aanvulling op uw interieur! U ook vallen voor een laptop pc sticker en geeft nieuw leven aan uw laptop. Het oorspronkelijke ontwerp stickers gebruikt om een ​​defect of een kras op uw computer te verbergen. U kunt ervoor kiezen om trompe l'oeil stickers voor een humoristische kant en vervolgens tekst stickers te creëren om een ​​boodschap naar je vrienden.

Een high-tech geschenk dat de jongste, maar ook oudere zal verrukken. Je oma zal meer moe om deze prachtige foto van zijn kleinkinderen sieren zijn computer te bewonderen. Bied hem ter gelegenheid van 60 jaar of voor de volgende grootmoeders feest! Een decoratieve stickers laptop die niet zal ophouden te bewonderen. Alles kan worden gedaan op basis van uw wensen: een silhouet, een Amerikaanse vlag, een reproductie van een poster retro of gewoon een foto van uw kat!

Uw zoon kreeg goede cijfers op school? Of het zal zijn debuut maken op de universiteit? Looft Hem door hem een ​​nieuwe sticker die zal toelaten om de stijl aanpassen van zijn laptop computer en maakt haar imago en het uniek! Een foto van zijn favoriete voetballer of het logo van een merk dat hij liefheeft en voila! U ontvangt uw bestelling met onze juiste verzendmethoden. Het duurt slechts een paar minuten om uw gepersonaliseerde gift installeren en de verrassing zal de totale zijn!

Wij bieden ook modellen van stickers voor Macbook laptop, maar ook voor de muren van uw huis met onze muurstickers, of uw auto, met de auto stickers. Afdrukken van uw aangepaste sticker is volledig gemaakt in onze Franse workshops. Deze stickers zijn gemaakt in Frankrijk van een hoge kwaliteit vinyl sticker die een uitstekende weerstand biedt in de tijd. Wat ook het gebied waar u uw sticker aan te brengen, er zeker van zijn dat het resultaat zal worden voor u klaar!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde Kado High-Tech" kunnen u interesseren:

PC Sticker van de douane voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.