De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde sticker auto sticker lijm Foto & Tekst

  • Papier Sticker hoge afwerking.
  • 20 maten beschikbaar.
  • Stickers om te herpositioneren
  • Aan u geleverd in 48 uur.
  • Eenvoudig te installeren
  • gemakkelijke auto decoratie
  • Hoge kwaliteit
  • Respect van de kleuren en details in uw foto ' s

Sticker Auto Photo of Logo


13,90 €
Pas uw auto met een unieke en originele sticker met een foto of logo van uw bedrijf. Veel plezier met het versieren van uw auto met een sticker op je afbeelding met een tekst of zelfs een slogan. Selecteer uw foto en uw gepersonaliseerde sticker om uw auto te versieren. Een pret weinig boodschap, een grappige logo of retro, of zelfs een foto van uw vakantie, niets beter voor een originele decoratie. - PVC Stickers herplaatsbaar - Eenvoudig te installeren - 20x20 liggend formaat te 120x80cm - Aarzel niet om een ​​schatting te vragen voor een bepaalde grootte. We kunnen bijsnijden en naar wens voor de beste resultaten te snijden. Maak het verzoek bij uw bestelling.
Sticker Auto Photo of Logo - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Tekst Sticker Auto


13,90 €
Maak een aangepaste tekst sticker voor uw auto: met geen achtergrond of witte randen, alleen letters zal worden geplakt op uw auto. U kunt de kleur en de plaatsing van de tekst en de politie uit een brede selectie te kiezen. Plaats uw tekst stickers op uw auto op een deur, het frame, het dak of achterste ramen en glazen. Alles is mogelijk: - Nauwkeurige teksten - Naam - Citation - Locatie - Locatie - Expression - Quote De auto sticker tekst is ook geschikt voor professionals en bedrijven op zoek naar de communicatie met een kwaliteitsproduct weersbestendig en zon . levertijd uitdrukkelijk of chrono mogelijk in 24 uur. De sticker prijs is afhankelijk van de grootte van de sticker en niet het aantal karakters. U kunt zoveel berichten te schrijven als u wilt op de aanpasbare ruimte. Een praktisch geschenk voor het verfraaien van uw bedrijf en uw wagenpark. - PVC Stickers herplaatsbaar - Eenvoudig te installeren - geen achtergrond, zal geen witte randschrift worden gesneden. - Verkrijgbaar in de maten van 20x20 tot 120x80cm
Tekst Sticker Auto - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Sparren-up van uw auto in een handomdraai met gepersonaliseerde auto sticker! Net zo makkelijk uit te stellen dat, zal uw aangepaste sticker met een foto, logo of de tekst van de deuren, ramen en het dak van uw auto met originaliteit te kleden.

Fed met het lichaam kleur van uw auto? Willen veranderen, maar je hoeft niet het budget om u een nieuw voertuig te hebben? Dus kies een aangepaste auto sticker! Een logo, een symbool, een persoonlijke foto of tekst in het lichaam van uw auto en aandacht trekken! Of het nu voor zakelijke doeleinden of gewoon voor persoonlijk gebruik, aarzel dan niet en kies een sticker op uw afbeelding, je hebt jezelf gedacht!

Zakelijke leiders zullen genieten van dit nieuwe idee om te adverteren op de auto van hun bedrijf of hun vrienden! Voeg het logo van uw bedrijf, voeren wij rework, bijsnijden voor een perfecte afwerking. Het duurt slechts een paar minuten om de lijm op het lichaam te installeren door het volgen van onze installatie aanbevelingen en met behulp van de schraper voorzien optioneel.

Een gepersonaliseerde sticker om uw auto te versieren met een logo, foto en tekst

Op de motorkap, kofferbak, zijruiten of een deur, toon uw stijl door het installeren van deze aangepaste auto sticker met een foto of bericht. Denk na over het aanbieden van deze unieke en origineel cadeau aan iemand die net bieden een nieuwe auto of die heeft een passie voor sport. Hier krijg je een beeld symboliseert passie en verras ze met een lijm in zijn beeld! Voor een man of een vrouw is, zal het een origineel gepersonaliseerde gift voor een verjaardag of voor Kerstmis te maken.

Als uw dochter net zijn rijbewijs heeft verkregen en dat alleen maar om hun eerste auto veroorloven, haar prijzen met dit originele cadeau. Afspelen van een gedicht of een zin dierbaar zijn hart. Ze zal ongetwijfeld deze unieke sticker die zijn voertuig zal versieren met stijl en trend te waarderen.

Deze stickers modellen zijn verkrijgbaar in vele formaten (van 20x20 cm tot 120x120 cm) zodat u uw wensen en uw verbeelding ontketenen. Je creatie wordt afgedrukt zonder een witte achtergrond, geïsoleerde om de best mogelijke te verkrijgen.

Andere gaven van de categorie "afdrukken Aangepaste Foto's" kunt u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.