De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde pen gegraveerd met tekst ballpoint, pen of rollerball


Pas uw pennen door graveren een bericht of een naam. legendarische merken van pen of rollerball zijn graveren: parker, waterman.

Gravissimo is bijzondere zorg besteed aan de selectie van haar gepersonaliseerde pennen pen, rollerball pen of potlood en zelfs op maat gekozen uit de beste merken voor de kwaliteit en elegantie van hun producten: Waterman, Parker, Diplomat, Swarovski, Balmain Avenue, Ohto ... Ideaal voor een succesvolle dag gift moeders of voor een relatiegeschenk.

Herkenbaar uit duizend dankzij hun punch, de Waterman bieden onberispelijke afwerkingen: glad, gelakt lichaam, satijn of mat, edele en edele metalen, gouden vulpen in staal met fijn goud of massief goud. Een aanpasbare pen de klassieke stijl die een beroep doen authentieke mannen. Dit geschenk van de kwaliteit kan vooral worden aangeboden aan een vriend of familielid ter gelegenheid van bijzondere academische of professioneel succes te feliciteren! Kies ook een originele pen Waterman om een ​​belangrijke verjaardag te markeren als de 18 jaar van uw zoon of 50 jaar van je vader! Geniet van een verzinsel gemaakt in Frankrijk voor uw aangepaste objecten met Gravissimo. Specialist graveren en gepersonaliseerde geschenken biedt bureau-accessoires aan te passen voor uw gift of originele relatiegeschenken.

Een mooie gepersonaliseerde en gegraveerde pen met een naam

Met verchroomd staal of geborsteld afwerking, modern design en nauwkeurige aandacht voor detail, gepersonaliseerde pen Parker merk blijft tijdloos. Het schrijven is opnieuw uitgevonden met de nieuwe generatie "Parker IM" met zijn unieke gevoel van lichtheid en vloeibaarheid schriftelijk. Deze beroemde merk staat garant voor een betrouwbaarheid terwijl ze toegankelijk zijn voor kleinere budget. Maak een originele gepersonaliseerde gift om de dame van uw kind met dit model IM Roller Urban premium blauwe en zwarte inkt. Ze zullen blij zijn met deze mooie lasergravure met haar naam of initialen dat deze unieke pen en kostbaar in zijn ogen zal maken.

De originele vormen van Diplomat modellen worden gecombineerd met geweldige prestaties: perfect schrijven in alle omstandigheden, zelfs de meest extreme, ten minste 50 ° C, in de plaats, op zijn kop in de ruimte dankzij ... een onder druk staande vulling. Kwaliteiten die zeker mannen en moderne vrouwen zal aanspreken. Hier is een inventieve idee om uw opa die nog steeds papier liever toetsenbord verrassen. Maak het branden met zijn naam of met de mooie bijnaam die u hem van jongs af aan en zorg ervoor dat je grootvader verbazen voor zijn volgende verjaardag!

De Swarovski collectie is voor vrouwen elegant en charmant met een fancy model, de liefhebbers van de reflecties van de beroemde kristallen rond hun nek of hun pols, vinden ze reflecties in het transparante lichaam van de artikelen. Een gift voor vrouw die ongetwijfeld effect als pen bruiloft. In deze wereld waar de technologie is het overnemen van de rest, iedereen moet nog schrijven van tijd tot tijd! Hier kleurrijke modellen gemakkelijk in een tas. Met hun aantrekkelijke zakje, zullen ze worden beschermd! Je moeder of je vriendin zal zeker begroeten uw verbeelding voor dit unieke idee.

Bieden een unieke gift gegraveerde pen

Balmain merk biedt ook een prachtige reeks gegraveerde pennen tegen lage prijzen. Kies een gepersonaliseerde pen goedkoop dat perfect om een ​​promotie-pen, gegraveerd met uw logo aanbieden. U vindt in de Balmain collectie, mooie ornamenten pennen, maar ook modellen met een stylus, zeer handig om een ​​touchpad te gebruiken. De mededeling van het object zal u toelaten om uw bedrijf goedkoop en originele manier te promoten. Bestel potlood reclame nog nooit zo eenvoudig geweest! Maak graveren, bekijk de resultaten en de bevestiging van uw bestelling. Wij bieden time-tagging en zeer snelle levering, waaronder een Express levering binnen 3 dagen, of Chrono, binnen 24 uur.

Alle producten worden geleverd in de originele doos, vallen onder de garantie van de fabrikant (tot 3 jaar) en zijn laser gegraveerd met de grootst mogelijke zorg. Een nu kunt verzinnen uw persoonlijke boodschap, een belangrijke datum, initialen, een naam, een citaat (...) en te kiezen tussen veren bal of op uw gepersonaliseerde pen! En als je niet beslissen u het kiezen van een pen of een pen set box (houten model zeer ecologische bijvoorbeeld) voor deze kwaliteit. Aangepaste promotionele producten zijn nu trendy en kan veroorloven om een ​​uniek relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten ultimo vakanties aan te bieden. Ook proberen de USB-stick reclame, maar reclame cap met foto print of geborduurd met tekst.

Hier is een origineel cadeau idee gegraveerd betaalbaar aanbod met één bericht om kandidaten aan te moedigen om te evalueren, om een ​​pensioen te vieren, een gewoon om een ​​verjaardag te vieren of om te behagen met Kerstmis! Het is ook een ideaal relatiegeschenk met een promotie-pen als een promotie-item. Dit is een echte giveaway die kan worden aangeboden in aanvulling op onze andere cadeau-ideeën zoals gepersonaliseerde Zippo aansteker, foto mokken, t-shirts gedrukt of gepersonaliseerde muismat. Reclame door het object kan worden door middel van reclame sleutelhangers voor kleinere budgetten of zadeltassen of geborduurde handdoeken. Of je nu de high-tech producten of liever decoratieve objecten als een klok of stickers kiezen, langs een enkel bericht!

Andere gaven van de categorie "Office for gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.