De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Verbruiksartikelen en zoekoperatie voor pen


pen leveringen zullen uw leveringen op te laden voor meer autonomie.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Gaat u een gepersonaliseerde pen voor een verjaardag, pensioen of Kerstmis te bieden. Onze producten hebben een reputatie van de kwaliteit van de beste merken, Waterman, Parker, Diplomat ... en maak prachtige geschenken die we willen lang te bewaren. Trouwens, er is niets meer frustrerend dan om een ​​gift te geven aan een lade als het is niet compatibel verbruiksartikelen pennen en onbruikbaar. Maak je geen zorgen, hebben we ook gedacht inktvullingen aangepast aan onze producten.

Onze modellen worden gevolgd door fabrikanten en zijn tijdloze klassiekers geworden. Vind je snel verbruiksgoederen hokken voor elk van hen. Wij bieden blauwe of zwarte inkt vullingen voor gepersonaliseerde ballpoint modellen Waterman, Parker of Swarovski.

Bestel uw leveringen pennen aan uw gepersonaliseerde gift te begeleiden!

Gevederde modellen worden geleverd met de originele cartridge. Toch raden wij het bestellen van een aantal nieuwe cartridges. Dit zal nieuwe verzendkosten te besparen en je zult niet worden overrompeld als de inkt optreden.

Al onze producten worden gepresenteerd in een box fabrikant, maar u kunt ook wrap een prestigieus kader. Onze geschenkdozen, met daarop de afbeelding van het merk, kan maximaal twee kamers en een stof case bevatten om het alledaagse te beschermen in de tas of broekzak. Ze zijn elegant en voldoende in zichzelf, geen behoefte aan extra papieren cadeau.

De gepersonaliseerde pen is het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerstmis, op een gebeurtenis te markeren, zoals een pensioen of een promotie of gewoon om jezelf te behandelen. Gepresenteerd in een elegante doos, zal het de mooiste effect.

Andere gaven van de categorie "Pen Aangepaste" kunnen u interesseren:

Verbruiksartikelen Pennen voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.