De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Wall Mount en hangt gepersonaliseerde Sleutel met foto + tekst


Pas uw sleutel wandsteun met een persoonlijke foto en een bericht. Een originele doel van decoratie voor de ingang van uw huis of appartement.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Na verloop van tijd, het aantal toetsen dat een persoon moet hebben vermenigvuldigt. Huissleutels, de auto, de garagedeur van de brievenbus, het bureau, een fietsenstalling, etc, etc .. sleutelparen verzamelen zich in het huis. De oplossing ligt ongetwijfeld in het beleggingsbeleid van een wandsteun voor de belangrijkste voorkeur geïnstalleerd in de hal van een huis. En voor de liefhebbers van de originele decoratie en ongewone, overweeg dan een wandsteun is geschikt voor aangepaste knoppen met foto's en teksten van uw keuze.

Versier de ingang van uw huis op een originele manier met een unieke en praktische geschenk: een wandsteun is geschikt voor aangepaste knoppen

Het is niet nodig om te wachten tot het einde van het jaar, Valentijnsdag of de verjaardag van een geliefde om hem een ​​persoonlijk geschenk. Plezier iemand wij in het bijzonder waarderen elke dag van het jaar. Moet nog steeds vliegen door te kiezen voor de gave originele huis dat is zeker om haar te behagen. En God weet dat de persoon die u lief heeft een tas of zak om dag stijgen met de dag. De fout, natuurlijk de talloze paren van toetsen die bijna elke week verschijnen naast de traditionele huissleutels en auto, het kopen van een slot of met de tijdelijke verhuur van een boks dienovereenkomstig te verhogen van de hoeveelheden van de belangrijkste en het risico van verlies of een fout van edele sesam.

De oplossing is zeker in de opslag van sleutelparen die zichtbaar broeden. En voor dat, de muurbeugel voor aangepaste sleutel is de perfecte manier om niet te verliezen zijn sleutels! Het is dan ook zeer dringend om deze aanwezig zijn om een ​​lid van uw entourage bieden u een leeghoofd zijn. Het zal genoeg zijn om de juiste foto te kiezen en aan te passen aan de persoon aan wie u levert een bijzondere genegenheid en je een originele doel van decoratie te bieden te verwerven. Beschouw het als een origineel huwelijkscadeau. De jonggehuwden zullen gelukkig zijn om elke dag te genieten van de beste foto's genomen tijdens de mooiste dag van hun leven.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for Input" kunt u interesseren:

Wall Mount Custom Key voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.