De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull Surface RT Custom bedrukt met uw foto


Pas je shell Microsoft Surface RT met uw eigen foto en bericht. Een origineel cadeau voor geeks.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

U wilt een persoonlijk geschenk aanbieden, afhankelijk van de persoon die hij zal ontvangen? In het digitale tijdperk, bijna iedereen heeft een tablet. Een beschermhoes met foto en tekst van uw keuze zal combineren met het aangename door het aanbieden van een uniek en zeer origineel geschenk.

Met zijn heldere design tool en eenvoudig te gebruiken, stelt u in staat om volledig te Gravissimo een aangepaste RT Surface geval voor uw tablet. Afhankelijk van uw voorkeuren, uw voorkeuren en uw smaak kunt u kiezen uit de beschikbare afbeeldingen op de site, of upload een foto of een persoonlijke foto, voeg tekst zoals een naam of een inscriptie, en zelfs voor kiezen de achtergrondkleur van alle beschikbare kleuren. Een perfecte tool om een ​​aangepaste RT Surface case te maken!

Bescherm uw RT Surface tablet met een aangepaste geval met de foto en de tekst van uw keuze voor een aangepaste gift

Gravissimo biedt een foto voor uw RT romp kwaliteit van het oppervlak, ultra duurzaam kunststof en heeft een zachte binnenkant om uw tablet-scherm te beschermen. Met de geplande bezuinigingen, hebt u toegang tot alle functies en de verbindingen van de lader-systeem en de snelle en gemakkelijke manier hoofdtelefoonaansluiting. Met zijn ideale afmetingen en ultra lichtgewicht, zal deze foto shell kunt u uw tablet aan te passen door het versturen van uw stijl!

Voor een verjaardag, speciale gelegenheid, Kerstmis of Moederdag of gewoon voor het plezier van het aanbieden van u de verrassing en verwondering door middel van een gepersonaliseerde gift te creëren, geheel aan de persoon die het ontvangt behagen. Gravissimo Alle producten worden vervaardigd en verpakt in Frankrijk en zijn gegarandeerd 100% tevreden. Door het verzenden van veilige en uiterst snelle, kunt u uw aangepaste object worden geleverd in 24 uur in heel Frankrijk door te kiezen voor de optie Chrono.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Romp Surface RT Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.