De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Swarovski pen gepersonaliseerde en gegraveerd met de tekst


Gravissimo biedt aan swarovski pen of rollerball pennen aan te passen door het graveren van een unieke boodschap van uw keuze.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

In de reeks van geschenken die altijd zijn leuk, het vrouwelijke is zeker de Kristallijn pen van de beroemde Swarovski merk!

We kozen voor deze hervulbare pennen voor hun elegantie en de kwaliteit van hun afwerkingen. Hun klem wordt gestempeld met de merknaam en hun lichaam bestaat uit twee delen. De eerste is geschilderd en wordt geleverd in een waaier van kleuren girly, roze, pruim, paars of klassiek zwart, grijs, blauw, vermiljoen, terwijl hoog, terwijl transparantie, onthult de glinsterende echte Swarovski kristallen stenen diverse kleuren.

Swarovski pen met een aangepaste lasergravure

Om u het maatwerk dat uw gepersonaliseerde pen unieke en originele Swarovski zal creëren. Een naam, een datum, een vriendelijk woord, aanmoediging, dan moet je ... laten leiden door onze configurator om uw lettertype kiezen. Uw bericht wordt laser worden geëtst direct in de lak aandacht voor het goud van de grondstof.

Bied een Swarovski pen gegraveerd met een naam of een bericht

Voorzien van een chique zwart fluwelen zakje, gepersonaliseerde pen Swarovski is het geschenk voor Moederdag bij uitstek dat voor zorgen dat uw moeder zal behagen. U kunt ook de vrouw in je leven te verwennen op zijn verjaardag, Valentijnsdag of Kerstmis voor een zeer redelijke prijs. Een gegraveerde cadeau idee om een ​​student tijdens examen tijd aan te moedigen of om uw bruidsmeisjes danken tijdens de bruiloft.

Andere gaven van de categorie "Pen Aangepaste" kunnen u interesseren:

Pen met swarovski maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.