De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Tabel dibond aluminium op maat bedrukt met uw foto


Aangepaste aluminium tafels zijn verzekerd van een mooi decor met een absoluut uniek effect. Pas uw dibond met een foto.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Breng een modern tintje aan uw interieur met aangepaste aluminium tafel ChromaLuxe zeer ontwerp aan te passen op basis van uw wensen en uw verbeelding. Aan te bieden als een geschenk voor een geboorte, bijvoorbeeld, met de mooiste foto van de baby!

Een unieke en originele aluminium aangepaste tabel met je beste foto's

We hebben de ChromaLuxe aluminium, een maatvast materiaal met een hoge kwaliteit graan zal uw beste foto's markeren het maken van hun volle rijkdom aan kleuren gekozen. Bestaande uit twee of vier vierkante met haken gemonteerd op een metalen staaf of aan de muur met behulp van een houten standaard om een ​​schaduw effect te creëren, deze tabellen worden zeker het middelpunt van uw interieur.

Maak uw tafel is een eitje. Download een of meer foto of afbeelding kan worden geleid door onze wizard om een ​​kunst filter in onze galerie te kiezen voor nog meer effect. Voeg ook een SMS-bericht, een naam of een datum in het lettertype en de kleur van uw keuze. U zult verrast zijn door de kwaliteit van de reproductie van het origineel door middel van onze kleur sublimatie techniek. Een gift voor een echtpaar met hun mooiste trouwfoto!

Bieden een scala alu foto voor elke gelegenheid

ongewoon geschenk en niet duur voor een housewarming of verjaardag deze tabel op maat aluminium zal een zeer mooie moderne decoratief object dat uw muren zal kleden met elegantie en originaliteit te maken.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste tabel" kan u interesseren:

Tabel Aluminium Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.