De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Aangepaste houten tafel met uw foto voor decoratie


Gepersonaliseerde houten tafels zijn verzekering blootstelling van uw herinneringen door het plaatsen van foto's van je dierbaren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Vind onze wandplaten in verschillende formaten aan te passen. Naar elke kamer in het huis te versieren, een aangepaste houten tafel is perfect. Zowel de kwaliteit en elegant, zal het u toestaan ​​om uw favoriete foto's van familie, vakantie of familie te tonen. Om te bieden als een cadeau voor Vaderdag of Moederdag bijvoorbeeld!

Sterker dan een conventioneel fotolijst en het verstrekken van een beter leven voor uw afbeelding, kunnen deze objecten veroorloven voor alle gelegenheden: Kerstmis, een verjaardag, een doop, een geboorte of een bruiloft.

Een serie van hoge kwaliteit hout voor een op maat gemaakte

Met sublimatie techniek die gebruikt wordt om uw huidige aan te passen, wordt uw afbeelding direct ingebed in het materiaal, zorgen voor duurzaamheid in de tijd.

Dus, voor een uniek geschenk en kwaliteit, je hebt de perfecte idee gevonden! Dat dit zowel mannen als vrouwen, maar ook voor kinderen die graag hun kamer met een momentopname van hun beste vrienden of hun favoriete beroemdheid te versieren zal zijn zal bevallen. Gelukkig Ouders zullen blij zijn om een ​​beeld te ontvangen met een foto van hun baby.

Bieden een persoonlijke houten tafel met een foto om uw woonkamer

Of het plein, staand of liggend formaat, de aangepaste houten tafel of een houten wand frame het origineel cadeau idee en goedkoop dat zal een beroep op al uw dierbaren! Naast een mooie foto, dan kunt u ook tekst, bericht of een naam toe te voegen door middel van onze maatwerk wizard waarmee u te maken en stel je een cadeau origineel en goedkoop dan bekijk de weergave van je creatie naar om zeker te zijn dat het u uitkomt. Kies een lettertype, een effect toevoegen aan uw imago, en voila, je hebt gemaakt een echte aanwezig om jezelf! Het blijft alleen voor onze teams om hun expertise toe te voegen en uw bestelling wordt binnen een paar dagen worden geleverd.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste tabel" kan u interesseren:

Tabel Hout Aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.