De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Aangepaste tabel doek bedrukt met een goedkope foto

Gepersonaliseerde Schilderen Panoramic Photo Canvas


20,90 €
Dit panoramisch formaat van deze tafel is ideaal voor foto 's en panorama' s in liggend formaat. Gedefinieerd door het aspect ratio gelijk to½, panorama fotografie heeft mooie dagen in het voor en Gravissimo biedt ten slotte de ondersteuning aangepast aan deze foto 's zeer breed, zoals uw vakantiefoto' s, uw prachtig uitzicht op de bergen, steden en stranden.

Een interface voor het bewerken van Gravissimo zodat u aanpassen van uw foto, zoals contrast en helderheid. De creatie van uw foto-tabel is dus transparant.

Een prachtig cadeau met een foto van uw familie voor je grootmoeder of grootvader, een verjaardag of voor Kerst.
Gepersonaliseerde Schilderen Panoramic Photo Canvas - 20 x 60 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Tabel Aangepaste Foto


11,90 €
Bent tafel bestseller canvas voor uw woonkamer of slaapkamer met een foto en een bericht. Hierin is een goed cadeau idee! Vergroot een van uw foto's op deze hoge kwaliteit canvas en u kunt het bewonderen elke dag in uw woonkamer, slaapkamer of de ingang van het huis. Een grote gepersonaliseerde gift voor de Dag van Moeders of vaders, verjaardag of Kerstmis. Kies een afmeting van onze 8 vierkant of rechthoekig formaat en verwen uzelf! Gemonteerd op een houten frame, zal canvas schilderij direct worden opgehangen aan de muur bij ontvangst. Hier is een geschenk dat zeker zal aanspreken voor de kerst, een verjaardag of gewoon voor de lol!
Tabel Aangepaste Foto-Canvas HD - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Black & White


16,89 €
De klassieke tafel met deze gewoonte canvas geheel in het zwart en blanc.Idéal naar een foto die u wilt boven je bed of in uw belangrijkste kamer te hangen markeren. Hierin is een goed cadeau idee! Vergroot een van uw foto's op de tafel en we zullen het automatisch toepassen van een zwart-witte laag om een ​​moderne en elegante decoratie in uw maison.La gepersonaliseerde canvas te creëren is klaar om op te hangen aan de muur van uw slaapkamer of uw woonkamer . Deze gepersonaliseerde gift zal de hele familie te verleiden en je zal een belangrijke gebeurtenis te vereeuwigen.
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Black etamp; White - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Squared


16,89 €
En origineel ontwerp, ontdek deze tafelkleed met een raster effect! Bent foto aangepaste tabel voor uw woonkamer of slaapkamer. Hier is een idee van de originele decoratie gift! Vergroot een van uw foto's op het doek op die wordt toegepast een laag raster van de mooiste lage aangedreven tafel doek is bevestigd op een houten frame. Na ontvangst, kunt u direct op te hangen op een kerst mur.Pour of in het geheugen van een belangrijke gebeurtenis, zoals een bruiloft, een doop of een verjaardag, geef het persoonlijk cadeau om uw buurt en leg je beste foto's.
Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Squared - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Nashville


16,89 €
Een aangepaste tafelkleed effect vervaagde Nashville geeft stijl aan uw foto's alsof ze zijn gemaakt met een oud apparaat photo.Voilà een geweldig cadeau idee om uw huis opknappen! Kies een van je beste foto's waarop een laag van de beste Nashville effet.Pratique wordt toegepast om te installeren, zullen foto schilderij klaar om op te hangen aan de muur van uw keuze worden geleverd! Kerstmis of inwijdingsfeest, bieden een aangepaste tabel die uw familiefoto's zal verbeteren!
Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Nashville - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Samenstelling


24,90 €
Kies voor originaliteit met deze douane canvas schilderij bestaat uit twee rechthoekige frames om een ​​"gallery" high définition.Craquez bewerkstelligen voor dit idee origineel decor! Kies een paar foto of afbeelding die u in staat zijn om "cut" in de helft zal zijn! Binnen een paar minuten kunt u een gepersonaliseerde gift waardig van een kunstwerk te maken. Na ontvangst, kunt u meteen hang je canvas schilderij aan de muur van een kamer of een woonkamer.
Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Samenstelling - Double Rectangle 40

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Samenstelling # 2


37,90 €
Wees origineel door het aanbieden van gepersonaliseerde canvas serie bestaat uit twee vierkante frames voor de moderne decor! Verkrijgbaar in 2 maten, deze tabel foto ziet u een offbeat en originele inrichting in uw slaapkamer te creëren, uw woonkamer of de ingang van uw huis. Verbeter uw foto's met een hoge resolutie afdrukken op een kwaliteit canvas gemonteerd op een houten frame en klaar recht installée.Offrez deze originele gepersonaliseerde gift om uw dierbaren voor een verjaardag of als huwelijksgeschenk!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Samenstelling # 2 - Double Plein 40

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Seventies Love


16,89 €
Voor Valentijnsdag, bieden vrijheid in de jaren origineel geschenk met dit aangepaste tabel doek! De 70 is bekend dat synoniem jaar vrijheid met betrekking tot liefde. Vind deze verse aanbod dit cadeau idee Seventies Love. Het gaat nu naar mannen en vrouwen op zoek naar meer romantiques.N'attendez aanwezig, maak een van je foto's met het idee deco valentijnskaart voor u!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Seventies Love - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Shariko


16,89 €
Deze aangepaste tabel Pop Art Shariko zal worden gemaakt van uw eigen photo.Gravissimo biedt dit cadeau idee pop art gemaakt op basis van uw foto. Maak deze tabel foto pop art als de mensen waar je om geeft en hen een gepersonaliseerde gift markering! Laat uw verbeelding, de kleur en het formaat van uw foto's in een handomdraai door middel van onze schepping-interface online.
Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Shariko - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Liefde Teddy


16,89 €
Idee van de Gift: de aangepaste tabel amourVous beeld van Teddy op zoek naar een foto cadeau voor je soulmate aan Valentijnsdag of je verjaardag te vieren? Het tafelkleed werd gemaakt voor u door het ontwerpteam Gravissimo. Dit origineel cadeau idee zal uw liefde openlijk onthullen dus niet per se verwachten van 14 februari tot uw sentiments.Voici onthullen een persoonlijk cadeau voor alle liefhebbers!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Liefde Teddy - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Bonne Maman party


16,89 €
Deze aangepaste tabel Happy Mother's Day zal worden gemaakt van uw foto en de perfecte gepersonaliseerde gift voor de Dag van Moeders! Gravissimo biedt deze tabel foto afgedrukt van uw persoonlijke beelden. Kies een familiefoto of een foto in een belangrijke gebeurtenis, tekst of een datum en voila! Maak dit doek in het beeld van je moeder en bieden een onvergetelijk cadeau! Laat je fantasie en maak in één oogopslag een gift voor het festival van alleenstaande moeders via onze online aanpassingshulpmiddel.
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Bonne Maman party - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Valentine Dubbel Hart


16,89 €
Bouw zelf een tafel met een foto en haar te geven wat Valentijnsdag geschenk gewoonte om hem te vertellen dat je nog steeds in de liefde of om uw liefde voor de eerste keer. Denk groot en bieden een scala aan tot reusachtige canvas 120x80 voor deze original.Gravissimo biedt dit geschenk idee gemaakt van uw eigen foto's. Maak deze tabel afbeelding van het imago van uw relatie en geven een persoonlijk cadeau markering!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Valentine Dubbel Hart - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Red Heart


16,89 €
Het idee voor het feest van de liefde: Table rood hart gepersonaliseerde canvas St Valentin.Avec deze foto van de Franse kwaliteit, zul je de liefde van je leven te vertellen, hoe je het wilt. De vorm van dit geschenk niet zoals andere aangepaste onthullen de diepte van je gevoelens en hun intensiteit. Tijdens het feest van de liefde, het is voor paren uit de hele wereld om hun liefde te verklaren. Wacht niet, wakkeren uw huis met dit onweerlegbaar bewijs van de liefde tijdens Valentijnsdag.
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Red Heart - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Heart Gold


16,89 €
Leg uw liefde voor Valentijnsdag, een huwelijksgeschenk of een verjaardag mariage.Rien origineler dan het maken van een foto voor een persoonlijk geschenk tafel geslaagd. Vanuit uw mooiste foto's koppel, belt u uw persoonlijke foto op canvas gemonteerd op een houten frame en een aangepaste tafel om de vreugde van uw partner of uw compagnon.Choisissez uw formaat, je beste shot en in een knipoog, creëren een unieke gift via onze snelle en intuïtieve online wizard.
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Heart Gold - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen van het Canvas Photo Alphabet


18,90 €
Deze tabel zal alfabet gemaakt van de beste foto van uw enfant.Gravissimo biedt dit cadeau idee voor kinderen gemaakt van een foto van uw zoon of dochter. Maak deze aangepaste tabel foto alfabet te komen sieren de kamer van uw kind. Hij begint te leren lezen? Wat kan origineler dan om hem een ​​persoonlijk geschenk dat is zowel praktisch als decoratief te bieden!
Gepersonaliseerde Schilderen van het Canvas Photo Alphabet - 30 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Teddy Rose


16,89 €
Cadeautip: de teddybeer foto RoseVous tafel te kijken een foto geschenk aan de kamer van een klein meisje te versieren? Deze tabel gepersonaliseerde canvas is gemaakt voor u door het ontwerpteam Gravissimo. Dit origineel cadeau idee zal u toelaten om een ​​persoonlijk geschenk dat uw dierbaren zal verrassen bieden!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Teddy Rose - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Pink Heart Graphic


16,89 €
Wat vriendelijker dan een gift van het hart voor een verjaardag zou kunnen zijn, Moederdag of Valentijn Gravissimo biedt dit origineel idee: een aangepaste tafel hartjes en bloemen met uw favoriete foto, een die zal bevallen uw rond meer dan wat dan ook. Dit klantgerichte foto schilderdoek gemonteerd op het chassis is een fantastische gepersonaliseerde gift idee, verrassend en dat zal elke keer tevreden!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Pink Heart Graphic - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto van het Canvas van de Kaart van de Liefde


16,89 €
Aarzel niet! Ter gelegenheid van Valentijnsdag of om uw liefde te tonen, zal uw beste kaart van de een met een beeld van uw relatie. Deze gepersonaliseerde gift zal uw origineel interieur eer de gevoelens die je deelt met je geliefde. Deze grafiek beeld is meer dan een statement, het is een hymne aan de liefde en romantiek! Uw beeld Photo Enquête kan worden gemonteerd op het chassis van 2 of 4 cm en is verkrijgbaar in 8 maten kleinste tot de grootste!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto van het Canvas van de Kaart van de Liefde - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Tabel Foto van de douane barokke lijst Canvas


16,89 €
Een origineel cadeau idee voor Valentijnsdag of Moederdag! Verklaar uw liefde door het aanbieden van een romantische Valentijnsdag geschenk van een foto van uw paar. Of, vertel je moeder dat je liefde met dit het schilderen gepersonaliseerde foto met de mooiste foto van zijn kinderen! Wees creatief en verras uw dierbaren met een origineel persoonlijk cadeau!
Tabel Foto van de douane barokke lijst Canvas - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Happy Halloween


13,90 €
Deze aangepaste tafelkleed foto speciaal ontworpen voor Halloween is een decoratieve idee voor de kamer van uw kind. Kies een foto van uw kind om spoken te kleden ter gelegenheid van 31 oktober. Al zijn friends raffoleront.Votre zal op canvas afgedrukt hoge sterkte met top kwaliteit en druktechnieken professionnelles.Votre tafel foto canvas kan worden gemonteerd op het chassis van 2 of 4 cm en zal een zeer origineel persoonlijk cadeau!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Happy Halloween - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Happy Valentine's Day Movie


16,89 €
Uw koppel is beroemd in Hollywood! Toon uw geliefde inschrijving (e) heb je de middelen op het gebied van de creatieve originaliteit. Onder begeleiding van een boeket van bloemen, zal je Valentijn waanzinnig romantische en glamoureuze met deze aangepaste tabel foto Happy Valentine's Day. Met behulp van een afbeelding, een gepersonaliseerde gift die perfect overeenkomen zal de sfeer van uw interieur.
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Happy Valentineet#39;s Day Movie - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Pink Heart


16,89 €
Creëer je eigen gave Valentijnsdag! Bij het kiezen van een van uw beste foto's in een foto gift op canvas gemonteerd op een houten frame en klaar om op te hangen aan de muur. Pas geschenk van uw Valentijnskaart voor het creëren van onvergetelijke herinneringen in dit schilderij op doek Heart Rose.
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Pink Heart - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Red Heart Spiral


17,96 €
De dag van de geliefden is Valentijnsdag! Met uw verbeelding en een van uw mooiste foto's, creëren geschenk van zijn dromen de Valentine's Day! Gravissimo biedt deze foto cadeau-ideeën gemaakt op basis van uw foto. Stel je voor deze tabel gepersonaliseerde photo Rode Hart Spiraal aan het beeld van de mensen die u dierbaar zijn en hen een onvergetelijke persoonlijk cadeau!
Gepersonaliseerde Schilderen Foto Canvas Red Heart Spiral - 30 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Starlight


16,89 €
Een aangepaste tabel zeer ontwerp canvas met Starlight.Vous inderdaad een appartement of huis dan is dit trendy tafel Starlight brengen een laatste vleugje originaliteit in uw decoratie. Hier is een geweldig cadeau idee! Uw favoriete foto's worden gemarkeerd met dit oorspronkelijke doel. Beschouw het aanbieden van deze unieke gave om hen te behagen en verras ze, zowel voor Kerstmis of Vaderdag.
Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Starlight - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Kelvin


16,89 €
Een aangepaste tafel op het doek dat op de foto is vergeeld door het effect van Kelvin ? Hier is een tabel met foto elegant om kleuren te verbeteren van een kamer in uw huis.Een van uw mooiste foto ' s op deze tabel die zal worden toegepast op een laag Kelvin-zeer origineel.Dit cadeau op maat kan worden aangeboden voor een verjaardag, voor Kerst ! Gemonteerd op een houten frame, zal het beroep op het hele gezin en kan geïnstalleerd worden zeer snel in de lounge of op uw kamer.
Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Kelvin - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Tabel Foto van de douane Cartoon Canvas


18,90 €
Voor fans van cartoons en tekenfilms, doe je superheld draaien van een van je beste foto's die op een cartoon effect wordt toegepast om functies te snijden en fun.Ce tafel persoonlijk en leuk kan worden aangeboden als goed voor een verjaardag als Kerstmis of Valentijnsdag! Het zal je familie die graag een foto dierbaar hun hart en vertegenwoordigd te bewonderen zal zijn behagen.
Tabel Foto van de douane Cartoon Canvas - 30 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Gotham


16,89 €
De klassieke canvas met dit schilderij geheel in het zwart-wit. Ideaal om een ​​foto die u wilt boven je bed of in uw belangrijkste kamer te hangen markeren. Hierin is een goed cadeau idee! Vergroot een van uw foto's op de tafel en we zullen het toepassen automatisch zwart-witte laag om een ​​moderne en elegante inrichting in uw huis te creëren. Het doek is klaar om op te hangen aan de muur van uw slaapkamer of woonkamer. Deze gepersonaliseerde gift zal de hele familie te verleiden en je zal een belangrijke gebeurtenis te vereeuwigen of je moeder voor Moederdag te behagen. De zwart-wit foto afwerken van deze tabel wordt ook een perfect cadeau voor uw medeleven te tonen bij het verlies van een geliefde te zijn.
Gepersonaliseerde Schilderkunst Fotografie Canvas Gotham - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Tabel Caisse American Photo Canvas


31,90 €
Hier is de mooiste van alle tabellen in doek met zijn coaching-Amerikaanse box. Na het maken van op maat van uw tafelkleed op een kwaliteit frame, stellen wij uw tafel in een houten beeld wit of zwart met dikke randen laten waarderen en verbeteren van uw tafel. De Amerikaanse box voegt 4,5 cm houten tafel rond het doek en zorgt voor een reliëf-effect bij het verbeteren van het. U zult genieten van dit zeer origineel idee om een ​​gepersonaliseerde gift en kwaliteit te bieden! Uw favoriete familiefoto's worden gemarkeerd met elegantie in een Amerikaanse hoge kwaliteit fonds. Geef een foto gift die zeker is om je moeder te behagen voor Moederdag of uw vrouw voor uw trouwdag. Een decoratief object meer elegant met een geheugen van de belangrijke momenten van je leven te hebben.
Tabel Caisse American Photo Canvas - White 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Altijd al gedroomd van een portret van je Andy Warhol ondertekend op de muren van uw woonkamer? Aarzel niet! Kies de beste foto van uw relatie en een aangepaste tafel doek. Maak vergroten van uw mooiste foto's op een doek om een ​​unieke wanddecoratie creëren, een weerspiegeling van uw smaak en herinneringen met chers.Gravissimo wezens selecteert de meest bestendige materialen en geavanceerde apparatuur in digitaal drukken, die garandeert uw foto op canvas schilderij duurt meer dan 75 jaar.

Selecteer eerst de grootte van uw tafel uit de ruime keuze die wij aanbieden (van 20x20cm tot 120x80cm). Ongeacht de grootte, de kwaliteit van onze producten is consistent en foutloos. De katoenen doek en polyester (360g / m²) is zeer zorgvuldig gemonteerd op een houten frame van 2 tot 4 cm en gespannen. Ze zal stabiel blijven door de geleverd aan de tafel sleutels en dat zal het doek draai wanneer dat nodig is.

Dan upload het imago van uw keuze, laat het in zijn natuurlijke kleuren of plezier het creëren van een unieke sfeer dankzij de vele artistieke effecten beschikbaar. Voeg ook een SMS-bericht of een naam op uw tafel. Dan direct de resultaten te zien en te bevestigen dat wat je het beste bevalt. Aan te bieden als een geschenk voor een doopsel of een geboorte, bijvoorbeeld, met de mooiste foto van de baby of jong kind!

Bied een foto met uw foto en een mooie boodschap van liefde

De reproductie van een of meer van uw foto's op canvas is door aangepaste high-definition digitaal printen in overeenstemming met de professionele printkwaliteit normen maximaal 2440 dpi. We maken gebruik van de nieuwste technologieën met een waterige inkten waarvan pigment kwaliteit is van hoge kwaliteit te waarborgen en respecteren de intensiteit van de kleuren van het originele beeld op canvas schilderijen.

Een tafelkleed op maat voor Kerstmis, de Dag of verjaardag Valentijnsdag

Geleverd in een hoge sterkte karton, zal je foto goed beschermd tijdens het transport en je zult alleen maar om op te hangen aan de muur om je ambiance Pop'art, Gotham of Cartoon maken en brengen een originele touch aan uw interieur.

Een persoonlijk geschenk goedkope, innovatief ontwerp dat uw vrienden en familie zal verrassen op een verjaardag of voor Kerstmis. Geef ze een foto met uw foto.

Kleine aanvulling op onze canvas schilderijen:
° Katoen en polyester: 360 g / m²
° Houten frame: 4 cm
° digitaal drukwerk high definition
° De naleving van professionele printkwaliteit normen maximaal 2440 dpi
° Geleverd in een zeer goed verpakt hoge sterkte karton om te voorkomen dat schade aan het weefsel tijdens het transport

Andere gaven van de categorie "Aangepaste tabel" kan u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.