De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Lijst Photo Pop Art Andy Warhol gepersonaliseerde canvas en canvas

  • Gepersonaliseerde Pop Art in de stijl van Andy Warhol
  • Canvas gemonteerd op houten frame 2cm optionele kaders.
  • 97 vooringestelde effecten + optie diy
  • High definition afdrukken. Gegarandeerd tot 75 jaar
  • Chassis toetsen voorzien voor een perfecte spanning. canvas en geniet van de hand
  • Geleverd aan u binnen 48 uur. Conform de Europese normen Print
  • Franse high-end productie in onze workshops in RUMILLY.
  • Respect van de kleuren en details in uw foto ' s
Tafel pop-art
Tafel geleverd in 48 uur
polyester katoenen doek
Key houten frame
Tabel Foto Aangepast

Pop Art Canvas Custom 1 foto Andy Warhol


16,89 €
Een tabel Pop-art om direct online te maken van een van uw foto's. Om te kiezen uit 9 stijlen Pop-art opnieuw samengesteld door Gravissimo stijl kantoor, bezoek onze maatwerk-interface en kies stap voor stap uw eigen tafel. Gravissimo kiest zorgvuldig zijn materialen, inkten op de doeken van schilderijen, om een ​​goede kwaliteit toegankelijk voor vele jaren te garanderen. Maak uw tafel dus nu Andy Warhol met uw persoonlijke foto. Het is de perfecte gepersonaliseerde gift voor het versieren van uw huis voor een verjaardag of voor Kerstmis.
Pop Art Canvas Custom 1 foto Andy Warhol - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Custom Canvas Pop Art Andy Warhol 4 foto's


16,89 €
Voor fans van Andy Warhol stijl, Gravissimo herschapen de originele effecten en kleur assemblages gemaakt door de Pop Art meester. Selecteer 4 foto's en kies de kleuren en tinten voor elk van uw foto's en observeer de aangepaste tabel Pop Art, dat is gemaakt voor uw ogen. Gravissimo afdrukken van uw foto's op hoge kwaliteit canvas, in high definition en in overeenstemming met de Europese normen van digitaal printen. Uw tafel Pop Art wordt vervolgens verpakt om veilig worden vervoerd. Een ideaal geschenk voor Kerstmis, Valentijnsdag en Moederdag.
Custom Canvas Pop Art Andy Warhol 4 fotoet#39;s - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Pop Art Custom Canvas Transcolor 4 foto's


16,89 €
Op zoek naar een gepersonaliseerde gift aan uw behoeften? Gravissimo presteert voor u uw eigen portret op canvas pop art Transcolor met 4 foto's. Een breed scala aan kleuren is beschikbaar voor het aanpassen van uw foto's, wordt het pop-art portret op maat gemaakt naar uw smaak! Personaliseer uw interieur wordt een eitje met deze painting pop art gemaakt van uw foto's. Met een paar klikken creëert u uw eigen pop art portret door op elk van uw foto's de Transcolor kleuren. Het is ook een persoonlijk geschenk dat de hele familie, onze pop art fotografische kunst zijn gemaakt in Frankrijk in onze workshops zal behagen, worden ze gemonteerd op frame 2.
Pop Art Custom Canvas Transcolor 4 fotoet#39;s - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Pop Art Custom Canvas 4 foto Mao


16,89 €
Deze tabel POP-ART zal worden gemaakt van uw foto's. Elke foto van de pop-art portretten zal een duidelijke invloed uit een breed scala van het effect POP ART Mao hebben. Een origineel cadeau idee dat uw muren zal jurk met uw imago, dit is de mogelijkheid voor een kleurrijke decoratie in de stijl van pop art Mao. Deze tabel kan op het frame gemonteerd worden indien u dat wenst, zijn er 5 verschillende maten en 9 kleurencombinaties, deze foto tabel past zich aan uw wensen, uw giften en uw interieur! Kies deze tabel voor een verjaardagscadeau, een jongen, een vriend of uw familie.
Pop Art Custom Canvas 4 foto Mao - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Pop Art Custom Canvas 4 foto's van Marilyn Monroe


16,89 €
Geniet van uw digitale foto's naar een inrichting die als geen ander te creëren. Gravissimo biedt om uw foto's of portretten te zetten in een Pop Art schilderij reproduceren van de kleuren van Andy Warhol in zijn serie gewijd aan Marilyn Monroe. Een paar muisklikken zijn voldoende om zijn foto Photo Pop Art maken en waargenomen waardoor de tafel wonen. Gravissimo is dan verantwoordelijk voor high definition printen, trouw aan de omtrek die u hebt gemaakt te maken. Pretty aangepaste tabellen Marilyn Monroe voor de gift van Moederdag voor uw moeder of je oma.
Pop Art Custom Canvas 4 fotoet#39;s van Marilyn Monroe - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Het Pop


16,89 €
De zomer eindelijk arriveert, willen veranderen? Omdat Gravissimo volgt trends, onze grafische design studio biedt u de foto foto van de zomer. Ontdek My Pop, een nieuwe en originele pop-art geïnspireerd door de meest trendy kleuren van de lente en de zomer. Omdat smaken en kleuren veranderen regelmatig, ontdek de nieuwheid van de zomer, "Mypop" exclusieve Gravissimo geïnspireerd door de trendy kleuren van de zomer. Onze popart schilderijen zijn gedrukt op katoen en polyester kwaliteit canvas, gemonteerd op frame met een hoogwaardige afwerking. Zij zullen worden geleverd in noppenfolie in een zeer resistent kartonnen verpakking. verjaardagscadeaus, huwelijksgeschenken, pensionering, kerstcadeaus of kunnen gewoon voor de lol, zijn allemaal goede redenen om een ​​tafel My Pop te verwerven.
Het Pop-art Canvas 4 fotoet#39;s My Pop - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Pop Art Custom Canvas 4 foto Monochroom


16,89 €
Kies maximaal 4 verschillende foto's om deze aangepaste tabel Monochrome Pop Art stijl te creëren. 4 voor elk van uw foto's kunt u de kleur Pop Art Mono Chrome dat je het meest te kiezen. Als Britse en Amerikaanse kunstenaars van de Pop Art stijl te hebben gelanceerd, u belt uw aangepaste tabel van start tot finish met de beste kwaliteit kunt u rekenen op Gravissimo en drastische keuze betreffende materialen: een canvas top kwaliteit (350 g / m²), inkten voor een uitzonderlijke stijfheid, zelfs in de tijd, een spar houten frame. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat uw tafel een langere levensduur. Geniet van een tarief uitzondering op een scala aan te bieden aan uw vrouw een cadeau voor pensioen of voor uw nanny. De ideeën zijn eindeloos!
Pop Art Custom Canvas 4 foto Monochroom - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Pop Art Custom Canvas Zelf Portret 4 foto's


16,89 €
Kies de originaliteit van deze painting pop art bestaat uit vier foto's van uw keuze. Het zelfportret pop art stijl bestaat uit 3 kleuren die zich aanpassen aan de contrasten van uw digitale foto's. Kies uw manier painting pop art naar een origineel cadeau gepersonaliseerde op maat gemaakt voor uw dierbaren of uw familie. Verscheidene pop art kleurencombinaties zijn beschikbaar in onze online creatie interface. 4 Selecteer uw foto's, zet ze in de stijl pop art Zelfportret en je krijgt een foto foto pop art uniek. Dit is de kans om al uw giften van Kerstmis of verjaardag geschenken personaliseren voor uw foto's. Ons ontwerp-interface kunt u uw tafel online foto pop-art te zien voor een resultaat van 100% gegarandeerd. Onze gepersonaliseerde geschenken zijn gemaakt in onze ateliers in Frankrijk.
Pop Art Custom Canvas Zelf Portret 4 fotoet#39;s - 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Canvas Pop Art Andy Warhol American Fund


31,90 €
Verfraai uw woonkamer of slaapkamer met het tafelkleed gepersonaliseerd met ingang Pop Art, ingelijst in een mooie zwart of wit-Amerikaanse box. Een perfecte gepersonaliseerde gift voor fans van de stijl van Andy Warhol. Met onze online tool, worden uw foto's omgezet in een knipoog met een Pop Art effect meer specifiek, het nemen van de originele effecten en kleur assemblages gemaakt door Mr. Warhol zelf. U kunt maximaal 4 verschillende foto's en kies voor elke kleur tint, maar ook de mate van schaduw u wilt. Zodra uw ontwerp wordt afgerond, controleer het effect vóór de bevestiging van uw bestelling. Gasten kunnen genieten van gratis levering binnen 7 werkdagen of snellere levering in geval van nood (24 of 72 uur). Uw personalisatie zal worden afgedrukt in hoge resolutie op hoge kwaliteit canvas eerder op een houten frame is gemonteerd. Het geheel wordt daarna in een Amerikaanse doos trap. Het houten frame met een dikte van 4,5 cm, zal elegantie en moderniteit te brengen naar uw tafel. Een waar kunstwerk voor uw huis decoratie. Denk er eens over aan uw dierbaren te behagen ter gelegenheid van een verjaardag, voor Kerstmis of voor een housewarming party. Een brede selectie van formaten voor u beschikbaar en een kleur naar keuze voor de Amerikaanse box (zwart of wit). Dus, maak uw keuze snel en maak uw tafel met uw eigen foto's!
Canvas Pop Art Andy Warhol American Fund - White 20 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Maak van uw digitale foto's in een foto Pop Art geïnspireerd palet van Andy Warhol en Marilyn Monroe. De maatwerk-interface Gravissimo biedt meerdere effecten om live te creëren.

Het is ook mogelijk om zichzelf te componeren zijn stijl 3 of 4 kleuren met de doe het zelf-optie. Uw Pop Art wordt vervolgens afgedrukt in High Definition op een kwaliteit canvas polyester en katoen, een speciale setting voor uw kunst. Franse fabricage netjes en zeer snelle levering.

Het genie van Hamilton aan de doorbraak van Andy Warhol en Roy Lichtenstein, Krijg een origineel interieur stijl met het embleem van een Pop Art beweging, een kritische massa merchandising bedrijf ...

Een canvas het Pop-art van hoge kwaliteit voor een unieke en design

Kleine aanvulling op onze Pop Art canvas schilderijen:
° Canvas Pop-art, 2 cm dik
° spar houten frame
° digitaal drukwerk high definition
° De naleving van professionele printkwaliteit normen maximaal 2440 dpi
° Geleverd in een zeer goed verpakt hoge sterkte karton om te voorkomen dat schade aan het weefsel tijdens het transport

Andere gaven van de categorie "Aangepaste tabel" kan u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.