De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerd hoodie bedrukt of geborduurd met uw foto


Neem nog meer plezier om te koken met het tonen van je douaneschort ongewone foto's, humoristische berichten, foto's van uw beste gerechten, pas het aan als je wilt!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

gepersonaliseerde schort voor een leuke keuken

Onthul de leider in u met een gepersonaliseerde schort! Maak in een mum van tijd dankzij onze online wizard geborduurd of gedrukte model dat zal indruk maken op uw gasten door een foto, voornaam, initialen of logo toe te voegen als u wilt.

Een gepersonaliseerde schort voor het hele gezin!

Ideaal als cadeau, gepersonaliseerde schort laat waardig danken moeders en oma's voor hun sappige stoofschotels en gebak. Maak een keukenschort model door het uploaden van een foto van hun kinderen of kleinkinderen, een foto van hun mooiste cupcakes of een beetje hebberig en aanhankelijk tekst ... Voor een verblijf in de wereld van het koken, we kunnen l opleggen van een op maat gemaakte doek en servetten, of een ovenwant, een geborduurde hoed of placemat met foto's: wat de hoogte blijven van de voorbereiding van de service!

Voor de liefhebbers van eten kinderen Gravissimo heeft aan alles gedacht! Wij bieden een breed scala van maten in vele kleuren voor iedereen, koks bekend of gepleegd in brede leer- behagen. Onze favoriete hart gaat gepersonaliseerde schort model painting kind prachtig geborduurde, is aanpasbaar met verf buizen voorzien blijft. Afwasbaar met water, zal het schoon te maken in een flits en kan worden gebruikt voor een lange tijd dankzij de hoge kwaliteit. Wat uiten zijn creativiteit op zijn keuken kledij voor de onthulling van haar volledige potentieel in de plaat!

Voor de moderne mens met meer traditionele smaken, polyester wit patroon of douaneschort op zwart allemaal gezegd en u kiezen op basis van uw smaak, of om te gaan met het meubilair van uw keuken! Door het toevoegen van een humoristische boodschap, een compliment, een aanmoediging of een foto van haar meest succesvolle gerecht, zal uw man trots zijn om gepersonaliseerde schort dragen zal meer plezier te nemen om te koken tot heerlijke maaltijden.

Professionals, werk je branding via gepersonaliseerde schort!

het herstel van de marketing professionals denken en hun teams in het teken van de vestiging te kleden om een ​​mooie business unit en een zeer zakelijke presentatie te maken. Cook, partijleider, sommelier of server, iedereen zal de aangepaste beschermende kleding model dat het beste past bij hun bedrijf te vinden!

Naast de keuken schorten, bieden wij ook op maat gemaakte geborduurde schorten en 100% katoen tuinman of bloemist. Verfraaid met een mooi symbool, zijn deze schorten zowel bestemd voor bepaalde dat een professional.

Wij bieden volumekortingen op basis van het volume besteld. Wij nodigen u uit om ons te bellen voor een offerte als grote bestelling. Je team en uw hele team de beste prijzen.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Keuken schort Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.