De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Tapijt badkamer, toilet of bad met Foto van de douane


Pas uw badmat met een foto, tekst of logo. Maak uw unieke en originele exit douche of bad.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of geliefde door middel van een enkel object? Denk na over een onverwachte idee, gepersonaliseerde badmat te onderscheiden van gewaad te conventioneel. Door te kiezen voor onze non-slip mat aan te passen, bent u gegarandeerd te verrassen, maar ook laten verwennen met een alledaags voorwerp.

Met deze gepersonaliseerde gift voor de badkamer, zal het mogelijk zijn om een ​​beeld te dicht bij het hart van de persoon voor wie het bestemd is en douche matten om rechtstreeks afdrukken te kiezen. Nooit een bad gift is ook gebleken, dus je kunt u feliciteren met uw initiatief!

Kies een familie foto, de laatste of een strandparadijs zal iedereen verleiden om zich vaker te maken in deze kamer die een extra warmte zal winnen. Deze gepersonaliseerde gift zal dus mogelijk maken om nog meer zijn badkamer te waarderen en plezier te navigeren.

Verfraai uw badkamer met aangepaste badmat

Het voordeel van deze originele de toebehoren is het feit dat alle wensen uitdagend zijn. Je hoeft niet om persoonlijke foto voor een op maat gemaakte badmat bieden? Download online dat je denkt dat is het leukste, de meest zen of voldoen aan de verwachtingen van je vriend en je zal zeker net te hebben genoemd zijn.

Dacht slip en absorberend verschillende formaten, groot bad mat of wc tapijt waarop u uw merk zal maken heeft alle kwaliteiten verwacht van een voorwerp op deze manier. Kind, zal uw origineel cadeau ook genieten van een oudere persoon die heeft een prachtig uitzicht uit zijn bad, dat zal ook de zekerheid van niet uitglijden. Dit kan uw kans om een ​​veiliger model bieden dan het al heeft zijn.

Ontdek onze collectie badlinnen, volledig aanpassen van uw huis badkamer! Handdoek borduren, turquoise sarong spons vrouw, badjas voor de mens of de deur gepersonaliseerde zeep zijn allemaal ideeën die u zal toestaan ​​om een ​​vleugje enkele inrichting in uw badkamer te brengen. Wij bieden een brede selectie van gepersonaliseerde handdoek of strandlaken borduren met tekst kunt u de kleur en de gewenste afwerking (polyester of 100% katoen) kiezen om.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for Badkamer" kunnen u interesseren:

Tapijt Aangepaste Badkamer voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.