Mats en Custom deurmat bedrukt met een foto


Pas uw tapijt of uw deurmat met een foto, tekst of logo. unieke en originele de benoeming van de entree van uw appartement of uw huis.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten
26,91 €
- 43 stemmen
13 opmerkingen
22,90 €
- 49 stemmen
24 opmerkingen

Omdat we altijd zeggen dat de eerste indruk is goed na te denken (je) bieden een persoonlijke deurmat voor de vermelding zo gastvrij mogelijk te zijn en afscheid te nemen van uw traditionele deken voor binnenkomst. Fleuren uw deur met deze praktische en originele decoratieve accessoire: de aangepaste vloermatten. Stem in met uw origineel en uniek gasten en zorgen voor een overweldigend effect.

Door middel van sublimatie, kunnen we overgaan tot het maken van uw foto matten met beelden en / of tekst van uw keus. Leid jezelf met onze online wizard voor het optimale steun voor de oprichting van uw originele mat en uw imago. U voegt uw vakantie herinneringen, een woord van welkom in uw huis of zelfs een humoristische noot! Tekst, symbool, achtergrond kleuren, alles kan worden aangepast aan uw wensen en uw verbeelding. Leuk om een ​​aantal persoonlijke foto's in de collage installatie hebben of gebruik maken van een van onze effecten aan uw foto te verbeteren.

Maak uw unieke interieur met een aangepaste tapijt foto

Moe van uw gang of de vermelding is vuil? Geniet van een op maat gemaakte vloeren met een kleine tekst als "Veeg je voeten voordat! ". Je ontwerp tapijt en elanden kan worden gelegd aan de deur, maar ook voor de deuren van de kamer van uw kinderen met een kleine oorspronkelijke woord en één van uw vakantie foto's. Maak een op maat gemaakte tapijt aanpassen aan de verschillende kamers van uw huis te versieren. Effectief om de hygiëne in uw huis te behouden, zal de mat tapijt, zodat de hele familie om zijn schoenen te vegen voordat u het huis.

Gepersonaliseerde geschenken worden uitgenodigd in uw huis met Gravissimo! Kies nuttig of decoratieve voorwerpen zoals canvas foto of aangepaste muismat, en stel uw eigen gepersonaliseerde fotogeschenken om uw huis te versieren met uw favoriete familiefoto's. Of u nu komt voor vakantie of als u komen tot een groot evenement zoals een verjaardag of doop te vieren, zullen uw beste foto's worden geweigerd tot in het oneindige op meer originele materialen dan elkaar!

De persoonlijke deurmat, een origineel cadeau idee voor thuis of op kantoor

Versier je huis met je eigen ontwerpen en zo leven te geven aan uw huis met deze decoratieve object. Vorm uw aangepaste tapijt in het imago van uw huis in harmonie met uw decoratieve accessoires. Met je "handdoeken voeten," de ingang van uw huis zal nooit worden verontreinigd! Hier is een foto geschenk dat is zeker om uw vrienden of buren die net in hun nieuwe huis verhuisd verleiden.

Stem uw mat aangepast met uw interieur opslag, uw beeld kussens, plaid of fotolijst. Al deze accessoires kunnen allemaal worden aangepast aan uw imago! Deze anti stof en absorberende matten kan de machine worden gewassen voor eenvoudig en comfortabel onderhoud. De anti-slip rubber mat foto is de perfecte gepersonaliseerde gift voor een housewarming, om de gasten te verwelkomen, maar ook voor uw exterieur of interieur gemakkelijk veranderen. En om uw huis te verrijken, bieden wij ook non-slip badmatten, bar matten en aanpasbare vloermatten te gebruiken als outdoor tapijt als je wilt.

Als je professional bent, stel het logo van uw bedrijf voor de deur, of aan de balie van uw medewerkers op een reclame mat met logo. Hier is een originele manier om uw bedrijf goedkoop versieren. Bestel een of meer aangepaste matten en krijg volumekortingen! Gratis levering zal binnen slechts 7 werkdagen. En voor bedrijven, bieden wij de auto mat die zal komen om het interieur van bedrijfsvoertuigen van het bedrijf aan te passen met uw merk.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for Input" kunt u interesseren:

Mats / Mat Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.