De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Muismatjes bedrukt met foto of logo goedkoop


muismat Aangepaste zal toevoegen aan uw bureaublad een mooie en decoratieve touch. Wees inventief om een ​​enkel object te maken.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Vallen voor een gepersonaliseerde muismat om uw bureaublad te verfraaien tijdens het browsen makkelijker op uw computer. Kies uw beste foto herinneringen, een familie foto, een portret, een vakantie souvenir of een humoristische of artistieke illustratie en aan te passen aan de vorm en de grootte die u kiest: rond, rechthoekig, pan of in hartvorm. tekst, een naam toe te voegen, en zo creëer je originele en leuke stootkussen van de douanemuis. Dit klantgerichte gift zal heel blij zijn en zal zowel worden aangeboden voor de nieuwe school van uw kind naar een origineel kerstcadeau.

Wij bieden ook een perfecte thema muismat paneel voor een romantisch cadeau idee of vol liefde met hart voor Valentijnsdag, Good festival oma of met kleine teddybeer ... Dit thema zal helpen bij het maken gemakkelijker uw gepersonaliseerde gift. Je hoeft alleen maar uw imago, uw familie foto of afbeelding te slepen in het vak voor dit doel, voordat de uitslag bewonderen!

Voor degenen die het grote plaatje te zien, bestel een gigantische foto muismat. U kunt op deze steun uw toetsenbord, muis, potlood pot en uw werk documenten te plaatsen en gebruik het als een echte sub-kant. Een echt essentieel en praktisch hulpmiddel. Vallen voor deze aangepaste objecten voor dagelijks gebruik, zo praktisch als decoratief!

Een originele muismat om een ​​foto geheugen weer te geven

Als u een eigen bedrijf, kunt u overwegen reclame muismat met logo als een relevante promotionele ondersteuning aan relatiegeschenk te bieden of om uw kantoor uit te rusten. Een manier om uw reclame kosten te maken met aangepaste promotionele producten met een foto af te drukken. Kies ervoor om de kleur in uw bedrijf of in uw kantoor aan huis met deze gepersonaliseerde muisstootkussen voor uw foto of uw logo.

Voor hyper verbonden, of mensen die kijken naar hun gezondheid, ergonomische muis pads te passen is perfect voor een comfortabele positie van de hand dankzij de polssteun, niet om het tapijt van heldere blauwe USB-muis met externe apparaten te vermelden ( 4 USB uitgangen), perfect voor een geek gift!

De gamers zullen blij zijn om een ​​nieuw medium voor hun uren van het spel ontvangen voordat het scherm. Deze tapijt ontwerpen zullen perfect voor een speler die nog steeds voor uren op de muis en het toetsenbord eindgebruiker zijn.

Een high-tech foto object kan ook worden aangeboden als huwelijksgeschenk. Onder hen, de gepersonaliseerde muis mat is een klassieker. U kunt deze foto giften aan uw bruiloft getuigen te bieden om hen te bedanken en dus zijn ze een souvenir van deze gedenkwaardige dag samen geleefd kan houden.

Bieden een persoonlijke muismat met een foto op zijn computer

Het materiaal en de stof gepersonaliseerde muismat is glad en aangenaam om aan te raken, het schuim leent zich perfect voor onze Color sublimatie personalisatie techniek. De foto is zo doordrenkt in het product en biedt uitstekende slijtvastheid. Het oppervlak anti-slip stof geschikt voor alle muismodellen. Of je je voorstellen dat een creatie schillen vermengt zich met meerdere foto's of het toevoegen van persoonlijke tekst op een gekleurde achtergrond, alles is mogelijk met de gepersonaliseerde matten.

Hier zijn enkele ideeën voor goedkope, persoonlijke geschenken die je de geek van je leven kunt aanbieden voor een verjaardag, een kerst of een vaderdag. Kies dit bureauaccessoire om het hele gezin tevreden te stellen. Man, vrouw, kind of grootouders, de foto-muismat verleidt alle pc- en laptopgebruikers! Sluit je bestelling snel af en je ontvangt binnen een paar dagen je fotocadeau.

En voor een volledig gepersonaliseerde geschenk, kiezen de magische mok of gepersonaliseerde mokken, bijpassende muismat! Je vader of vriend in staat zal zijn om zijn koffie te genieten tijdens het lezen van zijn e-mails in de ochtend. Dit alles terwijl de mogelijkheid om te genieten van hun favoriete foto's, of het nu een erfstuk, een portret van zijn kinderen of een landschap nam uw laatste vakantie in de zon. Wij bieden ook andere decoratieve of nuttige items zoals gepersonaliseerde telefoon shell (shell iPhone, Samsung shell ...), foto kussen, de koelkast magneten of foto op canvas of custom sleutelhanger.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde Kado High-Tech" kunnen u interesseren:

Muismat Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.