De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull, gepersonaliseerde case voor telefoon en tablet foto


Onze rompen, beschermende gevallen en dekking voor uw telefoon of tablet aan te passen zijn op onze site. Verwen jezelf!

Romp Aangepaste Telefoon & Tablet : De meest populaire

Vind een grote keuze aan smartphone gevallen of gevallen aan te passen aan uw mobiele telefoon te beschermen, terwijl het geven van een onderscheidende uitstraling, je look! Onze op maat schelpen of gevallen foto's zijn beschikbaar voor Samsung merk notebooks, Apple, Blackberry, HTC, Sony en Nexus. Zij zullen ultieme bescherming te bieden, terwijl het maken van uw telefoon uniek. Onder de modellen vindt u beschermende uitrusting van alle iPhones (vanaf iPhone 4 pas later), de Samsung Galaxy (van S2 naar de meest recente), maar ook Sony Xperia (van Z) of het bereik van de Galaxy Ace of het merk Huawei.

Te personaliseren met een foto en tekst of symbool, kiezen voor een hoge kwaliteit gepersonaliseerde telefoon shell die effectief bestand is tegen schokken en krassen. Het aanpassen van uw iPhone of Samsung romp wordt bereikt door middel van een techniek genaamd sublimatie, die gericht is op de afbeelding insluiten in het product. Dit biedt gehouden in de onvergelijkbare weer en een hoogwaardige afwerking van uw beschermende schelp.

Bescherm uw telefoon met een aangepaste shell Photo

Gevallen voor smartphones ook helpen bij de bescherming van de voorkant van de telefoon met inbegrip van het scherm dat gemakkelijk kan worden bekrast wanneer niet beschermd. Bovendien zijn deze gevallen toe te voegen een praktisch aspect kunt u uw kaarten en kleine documenten op te slaan in de flap, een echt compleet gepersonaliseerde gift!

Wij bieden ook kits voor telefoons (ook wel telefoon sok), die geschikt is voor alle smartphone-modellen en dus laat iedereen om plezier te hebben met de bescherming van persoonsgegevens telefoon zijn!

U kunt indien u dat wenst toe te voegen een toeslag beschermende film op het scherm van uw mobiele telefoon. De aangepaste shell bieden wij u altijd toegang tot de verschillende functies van de telefoon met inbegrip van de camera, en de knoppen aan de zijkant en het stopcontact laden.

Bieden een persoonlijke telefoon shell met één van uw foto's

Voor de geeks verslaafd aan hun telefoon, kies een aangepaste shell waar je meerdere foto's gerangschikt in een warboel kunt toevoegen. Maak snel en eenvoudig een gepersonaliseerde punt voor je vader of je broer. U kunt kiezen tussen een siliconen omhulsel, zachte rand of smartphone stijve romp in zware plastic. Of u nu een aangepaste shell iPhone of camera case voor uw Samsung smartphone of iPod Touch nodig hebt, bent u zeker om uw geluk te vinden hier!

Te bieden voor alle gelegenheden, zal aanpasbare shell een origineel cadeau idee of voor de kerst, een verjaardag of Vaderdag zijn! Wacht niet, ontdek een brede selectie van gepersonaliseerde en aanpasbare telefoon gevallen beschermende schelpen. Bij uw gepersonaliseerde gift goedkoop met andere foto geschenken, zoals gepersonaliseerde mok, foto op canvas of fotoboek. Laad uw aangepaste ideeën voor kerstcadeaus!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde Kado High-Tech" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.