De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Custom Gegraveerde Tire Bouchon sommelier met een tekst


Brand uw kurkentrekker met een bericht of een tekst die u wilt. Een geboortedatum of een naam van uw dierbaren als een geschenk.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Op zoek naar een origineel cadeau voor een liefhebber van goede wijn of een echte passie voor oenologie? Je bent al snel uitgenodigd voor een housewarming party? Gepersonaliseerde kurkentrekkers zal presenteren perfect voor die gelegenheden, maar ook aan te bieden voor Kerstmis, Vaderdag, een pensioen of voor een verjaardag. En waarom niet toestaan ​​om te rusten uw keuken slechts een accessoire dat zowel nuttig, origineel en uniek.

We hebben de beste geselecteerde producten van topmerken, het waarborgen van kwaliteit en perfecte en goed afgewerkt. Onze traditionele model dubbele hefboom is tevens voorzien van een blad om gemakkelijk te snijden de cover, altijd handig. Maar je vindt er ook een kurkentrekker buis en een andere automatische modern en elegant design. Welke u ook kiest, ze zullen allemaal wijnliefhebbers om een ​​fles eenvoudig te openen zonder steeds boos na een recalcitrant kurk of zonder het risico van beschadiging.

Behandel je vader of vriend een gepersonaliseerde kurkentrekker ter gelegenheid van een pensioen of alleen tijdens de kerstdagen

Zodra uw keuze is gemaakt onder onze kurkentrekkers, personaliseren door het graveren van een naam, datum of bericht. Zoek inspiratie afhankelijk van het evenement te vieren en de persoon aan wie u te bieden en na te denken over aangename afwisseling door te kiezen voor een lettertype van die in onze online configurator aanbiedingen. Je zult in staat zijn om het resultaat direct op het scherm ziet, aarzel dan niet om meerdere pogingen te doen.

Uw tekst zal worden gereproduceerd door ons team door middel van mechanische gravure, zo dierbaar aan de juweliers. Deze techniek "diamant" markeert het metaal met hoge precisie. De roestvrij stalen oppervlak is mat en dus speelt met de reflectie van licht en contrast op de ruwe metalen.

de karaffen, de fles kelder, de schenker mand: deze gepersonaliseerde kurkentrekkers zal de perfecte aanvulling op een verscheidenheid van oenologie zijn. Maar zal ook een ideaal hulpmiddel voor een proeverij van wijnen met vrienden of verfraaien elegant de tafel van een familie maaltijd. Dit is een unieke gepersonaliseerde gift voor een verjaardag, Vaderdag of grootouders met Kerstmis.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Kurkentrekker Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.