De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Case potlood en de school Gepersonaliseerde foto en voornaam


Aanpasbare kits zijn een origineel cadeau voor een student om plezier te hebben tijdens het werk. Voeg een foto op zijn kit.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Scholier, student of jonge arbeider, ontdek onze aangepaste kits. Nu zult u er zeker van uw school kit niet te verwarren met die van iemand anders. Ontdek onze gepersonaliseerde giften voor het kantoor of op school, aan een kind of een volwassene aan te bieden.

Voor jongere kinderen, bieden wij een echte schooljongen kit met kleurpotloden, stiften, gum, regels ... Het zal gewoon aan te passen door middel van onze medewerker met een foto en zijn naam. Zodat uw kind zal gelukkiger zijn met dit unieke punt, origineel en goed gevuld zijn! Het ideale geschenk voor een kind om haar te plezieren en naar de mogelijkheid van de school aan te bieden.

Bieden een persoonlijke kit met een mooie foto

Voor degenen die niet meer potloden of stiften nodig hebt, bieden wij meer conventionele modellen waarvan het bovenste gedeelte of de klep kan volledig worden aangepast met een foto en / of bericht. Een product om zichzelf te creëren door middel van onze maatwerk wizard. Deze foto gift is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van 7 tot 77! Ze komen in zwart of rood.

Verzamel alle schoolspullen in dit originele en persoonlijke babypakket het. U kunt ook een complete set voor uw dochter door middel van gepersonaliseerde rugzak kind. Of je nu een afbeelding van Violetta of Hello Kitty, vergezeld door de voornaam van je dochter te kiezen, zorg ervoor dat haar ogen glanzen zien en ontdek de nieuwe aanpasbare bindmiddel. Wij bieden een ruime keuze aan rugzakken, sporttas en schoudertas voor een kind of adolescent, zodat u de beste schooltas voor de leeftijd van uw kind te kiezen, zijn extra-curriculaire activiteiten en als het een jongen of meisje.

En om het af, zie ook onze foto box lunch zak voor snack en aan te passen dat uw kinderen zullen glijden in hun schooltassen. Perfect om uw kind te begeleiden gedurende de dag, worden onze aangepaste objecten op maat gemaakt in onze ateliers in Frankrijk. Dit garandeert de kwaliteit en reactiesnelheid in het werk van onze teams, dus wacht niet langer wachten om uw bestelling te plaatsen!

Niet te verwarren uw originele verpakking met de andere

Altijd tegen betaalbare prijzen, deze kinderen giften of gift ideeën vrouw maken uitstekende giften voor Kerstmis, verjaardagen of Moederdag! Met een uniek en origineel kado, bent u zeker om uw dierbaren te verrassen en hen gelukkig te maken door ze iets in hun imago dat zal laten zien dat jij de (zeer) goed te geven!

Dus ga je gang, kiezen uit onze aangepaste kits model van uw keuze, aan de slag in het creëren, selecteer uw foto's, tekst toevoegen. Sommige effecten, een originele lettertype en voila! Uw gift is klaar, het blijft alleen voegen we onze expertise!

En aan je collectie van gepersonaliseerde geschenken te voltooien, ook aangepaste ontdek onze toilettassen en make-up tasje om je toiletartikelen gemakkelijk dragen!

Andere gaven van de categorie "Office for gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Kit aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.