De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Toilettas en make-up gemaakt met jouw foto


Neem uw toilettas of gepersonaliseerde make-up met een persoonlijke foto en een leuk bericht.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Gepersonaliseerde toilettas is een geschenk dat meer biedt. Iedereen wordt beïnvloed door deze datum, kinderen, net als volwassenen. Het is niet gebrek aan mogelijkheden om dergelijke praktische van artikelen.

We hoeven niet altijd denken en toch vrouwen graag een aantal make-up kits hebben: een kit om te passen in de handtas en één voor de badkamer zijn minimaal. Er zijn zo veel mogelijkheden om deze zeer vrouwelijke object als Moederdag met foto van kinderen, Kerstmis met het portret van de hele familie te bieden en gevuld met chocolade of zelfs een verjaardag.

Een man die veel reist om zakelijke redenen, moet haar reizen toiletartikelen te nemen met inbegrip van alledaagse producten. Gepersonaliseerde toilettas met een foto van zijn familie een betere veronderstellen scheiding.

Combineer praktische en esthetische dankzij een aardige gepersonaliseerde toilettas

Kinderen beginnen in de koloniën of kampen als met zich meedragen een foto van de ouders, hun beste vriend of hun huisdier. Welke betere manier om oogcontact dat het wassen van uw tanden voor hen drie keer per dag te houden? Een hal bad doordachte geschenk dat veel tranen als gevolg van de scheiding zullen voorkomen. Deze aangepaste object is essentieel voor de bewoners die moeten blijven op school de hele week. Voor oudere kinderen, zal een foto van hun favoriete passie een familieportret te zijn.

Ongeacht het geslacht of leeftijd, gepersonaliseerde make-up tasje heeft nut. Deze handige item voor de badkamer of te gaan op een reis kan worden voor elk gezinslid moet worden vervangen volgens de slijtage of veranderingen in de smaak. De make-up kit is voor meisjes, groot of klein. Een klein persoonlijk geschenk dat is altijd leuk.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for Badkamer" kunnen u interesseren:

Toilettas en make-up Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.