De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Glastuimelschakelaar gegraveerd met uw gepersonaliseerde tekst + symbool


Geef onze aanpasbare goedkope bril met uw bericht of naam. Ontdek ons ​​brede waaier van vorm en kleur!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Voor een huwelijk, doop of verjaardag, overwegen om een ​​gepersonaliseerde glas met een nauwkeurige lasergravure en kwaliteit. Een naam en een datum zal een belangrijke dag markeren en bieden een blijvende indruk op uw gasten. Ze kunnen hun gepersonaliseerde gift thuis nemen en gebruik het dagelijks met u in gedachten!

Geef een aangepaste glazen etsen van een naam of een datum

Whisky glas, champagne fluit, wijn ballon of water, drinken vruchtensap of likeur, kiezen uit onze brede waaier van producten gegraveerd voor een originele tafeldecoratie. Zij zullen zowel een man dan een vrouw te behagen. Bijvoorbeeld, maak uw aanvraag unieke bruiloft de voorbereiding van een diner bij kaarslicht en serveren champagne met je geliefde (s) waarop een leuk bericht "Wil je met me trouwen? "Zal worden gegraveerd. Natuurlijk, dit ontslaat u niet van de bekende ring, maar het effect is gegarandeerd en dit evenement zal een onvergetelijke dankzij dit origineel geschenk te worden!

Een aangepaste geëtst glas voor een bruiloft of doop

Kinderen zijn niet weggelaten als voor een geboorte, kunt u jonge ouders het geschenk gegraveerd met naam en datum van geboorte van de baby's te bieden: een levendige herinnering voor een enkele gebeurtenis. En ter gelegenheid van een doop, waarom niet uw gasten te plaatsen door het invoeren van hun naam op hun gepersonaliseerde glas? Een zeer origineel investering die u zal toestaan ​​om lof te ontvangen van uw gasten en maakt een indruk!

Deze ideeën huidige budget kunt u uw dierbaren te behagen, of ze zijn liefhebbers van goede wijnen, whisky of ze gewoon als decoratieve objecten aangepast. Een nieuwe benadering van de culinaire kunsten! Met onze wizard kunt u zich voorstellen en maak jezelf een huidige maatregel.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Glas Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.