De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gewoonte, maat gemaakte kleding, stroomden foto & tekst


Uitgeven op maat gemaakte kleding geven u een absoluut unieke look, die het bewijs van ideeën voor stijl.

Onze kleren weerspiegelen onze persoonlijkheid, waar we van houden, onze stijl en bepalen onze look. Met een aangepaste kleding kunt u uw verschil door tekst of afbeeldingen toe te voegen met behulp van onze intuïtieve en plezier maatwerk tovenaar te markeren. Het zal u toelaten om de weergave van uw creatie te bekijken alvorens te valideren om te zorgen dat overeenkomt met wat je wilt. Kies een t-shirt of sport stad, een stropdas, een sweatshirt of polo.

Geef een leuke en originele gepersonaliseerde kleding voor een evenement

Onder een breed scala van producten, er is iets voor alle gelegenheden en voor elk wat wils! Voor een jongen van bachelor of meisje, pas een bokser of een t-shirt met een boodschap voor elk van de aanwezigen op het evenement: een geheugen dat kan worden gehouden voor meerdere jaren aan deze unieke dag te herinneren!

Gift idee voor een bruiloft of Valentijnsdag: slippers voor elk van de twee geliefden of een tank top met de foto van de gekozen (e) van uw hart en een verklaring van liefde, hier is een geschenk dat je geliefde zal verrukken ( e), man of vrouw.

Draag kleding gepersonaliseerd met een foto neiging van je vrienden of je familie

Kinderen en baby's zijn sindsdien niet meer te verlaten, voor hen, we hebben verstrekt aangepaste kleding: een lichaam voor een baby met een grappig bericht of het mooiste portret genomen bij de geboorte, een t-shirt voor uw dochter de foto van zijn favoriete zanger of een paar sokken voor uw zoon in de gelijkenis van zijn favoriete sport.

Tal van goedkope geschenken zijn beschikbaar voor uw dierbaren voor Kerstmis of Vaderdag en Moederdag behagen: een microfiber om uw bril, terwijl de foto van uw laatste vakantie bewonderen schoon, band met de fleuren het leven op kantoor of familie maaltijden of een origineel slabbetje voor jonge kinderen erg hebberig! Wacht niet langer en ga voor een aangepaste kleding om jezelf aan uw dierbaren te behagen.

Andere gaven van de categorie "Kleding op maat kleding gemaakte" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.