De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Kleding en kleding Personalized Baby foto en voornaam


Geef een lichaam, een slabbetje of een gepersonaliseerde voor baby's, geborduurd of bedrukt met een foto en een naam. Pretty aangepaste kleding voor jongen of meisje.

Kleding Gepersonaliseerde Baby : De meest populaire

36,90 €

Kansen om een ​​gepersonaliseerde gift om een ​​baby te bieden zijn talrijk: zijn geboorte, zijn doop, zijn eerste verjaardag, zijn eerste kus, zijn eerste schooljaar ... Alle evenementen zijn goed voor de buit en zijn ouders te behagen. Ze zijn vaak aanwezig dat willen we lange tijd om belangrijke momenten herinneren te houden. Ze zijn ook aanwezig getuigen van de tederheid en liefde voor elkaar te pasgeborene. Om origineel te zijn en maken het nog meer memorabele zulke momenten, waarom niet uw gift personaliseren?

Onder onze vele producten, zult u persoonlijk babykleertjes in vele maten en kleuren, maar ook accessoires, die zowel nuttig en originele alledaagse zal presenteren vinden. Kies degene die het best uw boodschap tussen bodysuits, slabben, dekbedden of het hek lagen.

De lichamen zijn een klassiek, gepersonaliseerd, worden ze uniek. Met maten variërend van de geboorte tot twaalf maanden, korte of lange mouwen, effen kleuren of strepen vindt u altijd degene die zal gaan om de baby u wilt verwennen. Aan te passen, het downloaden van een mooie foto van hem, een foto, of tekenen van de symbolen die onze assistent biedt voeg dan tekst als u wilt. Andere lichamen zijn aangepast met borduurwerk. Stel uw bericht, aanhankelijk en humoristisch, een naam, een datum ... en kies het lettertype, de kleur van uw draad en voila! Als u liever complete outfits bieden, bieden wij kasten met bijpassende muts en laarzen ziet er geweldig uit.

Bieden een persoonlijke babykleding, gedrukt of geborduurd, om ouders te behagen en bieden een unieke souvenir pasgeboren

De dekbedden zijn tederheid metgezellen van essentieel belang voor baby's. Ze troosten groot en verdriet zijn er altijd om te knuffelen. Ze verwennen, om te knoeien, te kauwen ... Wij bieden een scala van snoezige zachte, kleurrijke en originele met de afbeelding van grappige dieren lieveheersbeestje, uil, kat, konijn, olifant, pinguïn, draag, koe Aanpassen ... uw huidige een mooie borduurwerk, naam van kind, geboortedatum of een bericht naar een uniek cadeau te leveren. Je zult dozen van geboorte, bestaande uit een deken, een rammelaar en een armband rammelaar speciaal aangepast voor kleine pols van een kind te vinden. Perfect als gift voor een pasgeborene!

Moms ook genieten van het ontvangen van gepersonaliseerde geschenken toegewijd aan hun pasgeborenen en nuttig zijn als de lagen deur. Deze witte tas kan een tiental lagen, ideaal voor woon-werkverkeer, maar ook voor uw nanny gemakkelijk vinden uw bedrijf op te slaan. U kunt uw zak te passen met een kleurenfoto van de pasgeboren baby of een illustratie zal zijn; tekst toevoegen. Je hebt geen limiet in Gravissimo, worden maatwerk kosten aangeboden.

Onze kleren zijn in overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen EN71 standaard en perfect geschikt voor kinderen vanaf zeer jonge leeftijd. Side maatwerk, worden Embroideries uitgevoerd op professionele en nauwkeurige machines en tekst worden getrouw weergegeven. Met onze kleur sublimatie techniek, het contrast en de helderheid worden versterkt. Impregneren van kleurpigmenten garandeert printen bestand tegen wassen.

Aanbieding gepersonaliseerde baby kleding is gegarandeerd om zich te onderscheiden van anderen en raak uw dierbaren met een handgemaakte cadeau. Een nieuwe manier om een ​​belangrijke datum, een gebeurtenis, een gevoel ... vereeuwigen Presents goedkoop, voor alle budgetten, beschikbaar voor Kerst, de doop, een verjaardag of gewoon voor de lol.

Andere gaven van de categorie "Kleding op maat kleding gemaakte" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.