De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Kleding en persoonlijke kleding bedrukt met foto en tekst


De stijl 24/24 hebben, zullen onze kleren en op maat gemaakte kleding je overal te begeleiden, waardoor u de klas. Printing, stroomden of sublimatie t-shirt, stropdas, trui en meer.

Wil je leven te zien in kleur? Op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid? Zoek niet verder en vindt onder onze vele accessoires en aangepaste kleding de perfecte idee om uw dierbaren te behagen.

Een unieke aangepaste kleding te behagen

T-shirt, sweatshirt, thong, boxer of pantoffel, kiezen voor textiel te passen is zeer breed. U kunt uw eigen foto's of één van onze thema's die verschillende foto's (liefde, astrologie, dieren, muziek, ...) toe te voegen. Vervolgens voegt u uw tekst en voila. Met onze maatwerk wizard kunt u de weergave van uw creatie te bekijken alvorens te valideren, zal je een echte creatieve ziel voelen!

Naast kleding voor mannen en vrouwen, bieden wij ook cadeaus voor baby's en kinderen: bib, shirt, lichaam of drager lagen, het is iets voor het hele gezin!

Vind ook onze verschillende stijlen van handtassen. Nogmaals, er is voor ieder wat wils en voor elk wat wils!

Bied een t-shirt of originele aangepaste portfolio met een foto

handtas voor mevrouw, faux leer of stof, om met de mooiste portret van de kinderen of familie. Om meneer, zal het een schoudertas of een sporttas waarin u het logo kunt toevoegen van zijn favoriete voetbalteam door bijvoorbeeld! Uw jonge tieners zullen blij zijn naar de universiteit te gaan met een rugzak met daarop de afbeelding van hun favoriete zanger. Tot slot, voor kleinere, ontdek onze rugzakken voor een kind 8L capaciteit van wat hun zaken om te gaan naar de kleuterschool of kleuterschool!

Voor kleinere budgetten, kiezen voor een deur round tas of hartvormig. Een gepersonaliseerde gift goedkoop maar nuttig en verleiden de dames!

Tot slot, kies een van onze portemonnee voor man, vrouw of kind. Van verschillende vormen en kleuren, deze portefeuilles stof of kunstleer kan worden aangepast met een afbeelding en tekst. Nogmaals, bent u zeker te behagen met een geschenk dat is zowel praktisch als esthetisch met een accessoire of op maat gemaakte kleding!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd gift" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.