De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Waterman pen gegraveerd met een persoonlijke tekst


Ontdek onze pennen Waterman te gebruiken klantgerichte pen of rollerball met een gegraveerde boodschap. Een geschenk dat originaliteit en handig combineert!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Vervaardigd in Frankrijk, in de buurt van Nantes, de Waterman merk producten vertegenwoordigen de high-end van onze pennen bieden. Op zoek naar een leuk cadeau idee voor mannen of wil je gewoon je gelukkig maken? Hier de aangepaste Waterman pen! Met hun stijlvolle design, ze zijn zowel elegant en origineel, en bieden een onvergelijkbaar schrijfcomfort.

Een unieke graveren uw aangepaste Waterman pen

Ontdek de Waterman modellen beschikbaar op onze winkel: de romp en collecties halfrond, of het verzamelen Expert, resoluut mannelijke lijnen. Pennen voor alle smaken en op alle prijzen.

Bied een Waterman pen gegraveerd met een naam of een bericht

Wij bieden kwaliteit personalisatie met krachtige brandende hulpmiddelen. Burn het model van uw keuze met een boodschap of een naam om een ​​uniek product te verkrijgen. De gravure door een laser faisseau onthult messing component lichaam van het aangepaste Waterman pen. Dit zorgt voor een onveranderlijk markering gouden kleurweergave voor het mooiste effect. U kunt kiezen uit een breed scala van lettertypen dat het een cadeau voor een kind, ouder, of voor jezelf. Wit, zwart, goud of zilver, klassiek of elegant, vind je je geluk onder onze vele modellen. Of u liever balpen of een pen, zal het gewoon maak uw keuze.

Waterman Al onze producten worden geleverd in de originele doos, perfecte verpakking voor een gepersonaliseerde gift. Je krijgt meer van een internationale garantie van 3 jaar. Het is dit ideaal om een ​​bruiloft aan uw getuigen bedanken. Voor een bedrijf, zal je ook zorgen voor een hoge kwaliteit pen uw beste klanten!

Andere gaven van de categorie "Pen Aangepaste" kunnen u interesseren:

Pen, waterman aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.